Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Εδώ ο δήμαρχος, εκεί ο δήμαρχος, πού είναι ο δήμαρχος;

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση για το πρωί της Τρίτης 15 Μαΐου, με πολύ σοβαρά θέματα στην ατζέντα της συζήτησης όπως το Ράλι Ακρόπολις αλλά και τα μέτρα πυροπροστασίας που πρέπει να παρθούν εν όψει του δύσκολου όπως αναμένεται καλοκαιριού…

Μάταια, όμως, περίμεναν, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κορίνθου, ο διοικητής κλιμακίου της Περαχώρας, ο διοικητής Αστυνομίας Αγίων Θεοδώρων, ο διοικητής Αστυνομίας Λουτρακίου, ομάδες εθελοντικής πυρόσβεσης, ο διοικητής της σχολής Μηχανικού και όσοι άλλοι είχαν κληθεί . Στην συνάντηση δεν πήγε ποτέ ο δήμαρχος.

Αρκετή ώρα μετά, ο διοικητής της Αστυνομίας Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ η συνάντηση αναβλήθηκε για άλλη μέρα.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα σοβαρευτούμε τελικά? Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν το οτιδήποτε υποσχεθή πλέον ο Δήμαρχος? Οταν δεν εχει κάποιον στο ακροατήριο λέει ψέμματα στον εαυτό του για να μην ξεχάση την τέχνη του Μιτχάουζεν.Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

  2. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΟ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕGA ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!!!!!!.ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ. Η ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΩΣΟΥΜΕ?ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog