Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Π.Πικραμένος, πρωθυπουργός της υπηρεσιακής για εκλογές πιθανότατα στις 17 Ιουνίου

- Advertisement -
Σε δικαστικό και συγκεκριμένα τον κ. Πικραμένο, πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, δόθηκε η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια…

Ο κ. Πικραμένος θα τεθεί επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές που κατά 99%, θα γίνουν στις 17 Ιουνίου. Υπάρχει ακόμη μια μικρή πιθανότητα για τις 10 Ιουνίου, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται σε συνάρτηση με τις πανελλαδικές εξετάσεις που γίνονται εκείνη την περίοδο. Το νέο σχήμα θα είναι μικρό και θα αποτελείται από 10 υπουργούς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η απόφαση για την ανάθεση της πρωθυπουργίας στον κ. Πικραμένο ελήφθη κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που διήρκεσε 53 λεπτά. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε τον κ. Παπαδήμο, για τον οποίο συμφώνησαν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος, ο κ. Τσίπρας πρότεινε στην αρχή Γεράσιμο Αρσένη και μετά αποδέχτηκε τον κ. Παπαδήμο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρότειναν τον κ. Πικραμένο, όπως είπε ο Π. Καμμένος. Θα είναι αυστηρά υπηρεσιακή δήλωσε η κυρία Παπαρήγα που είπε οτι «έγινε χοντρό παιχνίδι με τα ονόματα γι αυτό και μεις δεν προτείναμε κανέναν». Ο Φώτης Κουβέλης υποστήριξε οτι πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερος για αυτο πρέπει να είναι ένας από τους τρεις δικαστικούς.
*ert.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ …..τι καλα ενας πρωθυπουργος που παει ασορτι με ολους τους Ελληνες .
    Πικραμενοι για αλλη μια φορα γιατι τα τομαρια και ενοουμε ΟΛΑ τα τομαρια πανε να ανοιξουν την βουλη για 1μερα να παρουν τον μισθο ενος μηνα ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog