Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόταση Μάνου στον Βενιζέλο για εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρας και Δράσης!

- Advertisement -

Πρόταση για κοινή κάθοδο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης στις νέες εκλογές έκανε σήμερα ο Στέφανος Μάνος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο…

Ο κ. Μάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Βενιζέλο και του έθεσε την πρόταση για συνεργασία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν το αποκλείουν! Υπάρχουν φυσικά και άλλοι που ούτε το συζητούν.

Νωρίτερα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Μάνος είχε επισημάνει πως δεν προτίθεται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν το σκέφτομαι ακόμη κι αν μου κάνει πρόταση ο κ. Σαμαράς γιατί αυτό δεν αποτελεί λύση», είπε και πρόσθεσε πως «πρέπει να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα που θα μας οδηγήσει σε λύση” και υποστήριξε ότι είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές».

Αντίθετα, την Τετάρτη ότι ο πρόεδρος της Δράσης με ανακοίνωσή του την Τετάρτη είχε τονίσει:

«Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Τι μαλώνετε ρε παιδιά; Σήμερα είναι μέρα χαράς. Μέρα για γέλια. Πολλά γέλια.
    Ο Μάνος πρότεινε να πάρει το χέρι της μικρής περιπλανώμενης Ντόρας ο Αντωνάκης, και να γίνει κουμπάρος ο ίδιος και η Βαγγελιώ.
    Να το κάνετε βρε! Καλά το καταλάβαμε ότι πίσω από τις κόντρες Νέας Δημαγωγίας -Δύσις, υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος.
    Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα.
    Φαντάζομαι την πρώτη νύχτα του γάμου,"Σκασμός" θα λέει ο Αντωνάκης "εγώ κάνω κουμάντο" "Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου" θα απαντά η Ντόρα. Με Βενιζέλο και Μάνο μαζί θα είναι όλοι "μια ωραία ατμόσφαιρα".

    Αλλά σε κάποια τραγιά έπεσε βαρύ το κουτόχορτο. Κοιλοπονάνε. Βλέπεις, λέγανε τα μύρια όσα για την Κόρη και τώρα που τον τύλιξε το νιο, την πατήσανε. Θα πρέπει να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές, δεν είναι και λίγο. Τι λέγανε; Και τι δε λέγανε. Η κακιά που ξεπόρτισε από την Πολυκατοικία, η κακομαθημένη, που θέλει το μνημόνιο και άλλα πολλά. Ελάτε μωρέ, τόσα κατάπιατε βαθιά μου λαρύγγια, τόσες κωλοτούμπες έκανε ο σαμαράς, μια ακόμα, τι πειράζει;
    Τα παιδιά αγαπιούνται. Δεν το είδατε;
    Θα μας βγάλουν απ΄την κρίση.

  2. δεν πειράζει,s-spinos, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά φταίνε και για αυτό,όπως και για τον δάκο και την μουχρίτσα…γεμίσαμε με αναρτήσεις φλογίσων και μπετόβλακων,που καθαγιάσαν ξαφνικά την ΝΔ…

  3. Ωραία ιδέα!!! Έτσι κι αλλιώς ψηφίζοντας Ν.Δ παίρνεις δώρο το Βενιζέλο και το αντίστροφο. Καλύτερα όλοι μαζί μία ωραία παρέα!!!
    Μόνο να το μάθουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας μπας και βάλουν μυαλό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog