Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παίρνεις προαστιακό για να πας με.. τα πόδια! (photos)

- Advertisement -
Σε ταξίδι υπομονής και αντοχής έχει μετατραπεί το ταξίδι με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από και προς την Κόρινθο…
Πλέον για να φτάσεις από την Κόρινθο στην Αθήνα και Τούμπαλιν χρειάζεσαι 1 ώρα και 40 λεπτά, αν και οι υπεύθυνοι ευαγγελίζονταν τα 55 λεπτά όταν το τραίνο ξεκινούσε. Βέβαια οι χρόνοι αυτοί υπήρχαν, η αλήθεια είναι, πλέον όμως αποτελούν μακρινό παρελθόν αφού οι βλάβες και τα έργα έχουν μετατρέψει το ταξίδι σε μαραθώνιο κάνοντας το να αγγίξει την μιάμιση και  πλέον ώρα!
Οι επιβάτες λοιπόν από την πρωτοχρονιά και έπειτα υπόκεινται σε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία αν και.. το εισιτήριο παραμένει το ίδιο και χωρίς καμία μείωση! Οι επιβάτες είναι αναγκασμένοι όχι μόνο να αλλάζουν συρμό, που δεν θα ήταν  δα και τόσο τρομερό, αλλά υποχρεούνται και να περπατήσουν με τις όποιες καιρικές συνθήκες και με τις όποιες αντοχές τους ή όχι, τουλάχιστον 10 λεπτά για να μεταβιβαστούν στο τραίνο που θα τους πάει στον προορισμό τους.
Το ρεπορτάζ του korinthiaportal είναι αποκαλυπτικό. Καταγράφει ανθρώπους με αναπηρία να προσπαθούν να περπατήσουν γρήγορα για να φτάσουν στην αποβάθρα που θα έρθει ο συρμός καθώς και όλον τον ποδαρόδρομο που κάνουν στην στάση ΣΚΑ. Εκεί όπου δεν υπάρχουν σαφείς ταμπέλες για να σε οδηγήσουν και φυσικά; Και κανείς για να σε ενημερώσει. Οι επιβάτες ακολουθούν ο ένας τον άλλον με την ελπίδα να φτάσουν στο σωστό σημείο!
Δείτε τις φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές για το πώς ο προαστιακός έχει μετατραπεί σε ένα μέσο ταλαιπωρίας και μη ενημέρωσης.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog