Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες. Ο Γ.Παπανικολάου αποκαθηλώνει τον Farage στην Ευρωβουλή (video)

- Advertisement -

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου στις 22 Μαΐου 2012. Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου εκθέτει ανεπανόρθωτα τον περίφημο Nigel Farage που εδώ και πολύ καιρό διακηρύττει την πτώχευση της Ελλάδας …
και την επιστροφή της σε εθνικό νόμισμα, έχοντας γίνει το είδωλο πολλών … δραχμολάγνων και εντός Ελλάδος.

Στα κρίσιμα ερωτήματα που απεικονίζουν την πραγματικότητα μιας τέτοιας επόμενης μέρας ο Farage καταπίνει τη γλώσσα του και αρχίζει διάφορους λεκτικούς ακροβατισμούς γνωρίζοντας τις θανάσιμες συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης για τους πολίτες της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα :

Φλογίδας

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Papanikolaou otan leme epistrofi sti draxmi tha ginei etsi

    ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

    Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .
    Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?)
    Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που «δικαιολογεί» επίθεση, κατά βούληση, των γνωστών οίκων. (αρνητική αξιολόγηση – αύξηση των σπρέτς – «καθυστέρηση» δήθεν των κυβερνόντων – αδιέξοδο – ανάγκη μετρητών – προσφυγή σε Ε.Ε. ΔΝΤ με νέα δάνεια – νέα υπερχρέωση – ελεγχόμενη πτώχευση – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !)
    Φανταστείτε ! Η δραχμή που «κόβαμε» ήταν …αγορασμένη με τόκο από ιδιώτες, δεν την παράγαμε εμείς !
    Άρα λοιπόν, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΑΤΟΚΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΡΙΑ), ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ …

    Κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν μιλάμε μόνο για οικονομική λύση στα στενά πλαίσια της , αλλά για.. ένα νέο κοινωνικό ξεκίνημα, για μια νέα κοινωνία που από οικονομικής πλευράς θα έχει τα χαρακτηριστικά της αυτονομίας ,της ανυπαρξίας πιστωτικής ασφυξίας (ρευστό) και της δίκαιης διανομής του εισοδήματος. Σε κάθε προτεινόμενο πολιτικό σύστημα, το ΑΤΟΚΟ λαϊκό νόμισμα αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας .Μ’ αυτό, δεν υπάρχουν ‘’κρίσεις’’, αεριτζήδες, απίθανα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, ελεγχόμενα χρηματιστήρια και μπούρδες, δεν έχουν νόημα οι τραπεζίτες.
    Ο μοναδικός τραπεζίτης θα είναι το κράτος και στο βαθμό που δεν υπάρχει τόκος και ή έκδοση νομίσματος είναι στα χέρια του ,όποιος παράγει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,θα αμείβεται ανάλογα και δεν θα υπάρχει το κίνητρο του μεσοβέζικου, παρασιτικού κέρδους ,ή η τοκογλυφία, τραπεζική ή μη !
    Από το πρώτο νόμισμα των αποίκων στις ΗΠΑ, το «green back» του Λίνκολν στον εμφύλιο, μέχρι το εμβρυακό «τρουέκε» των Αργεντίνων, το άτοκο λαϊκό νόμισμαπρόσφερε λύση, ανάπτυξη και κυρίως, χαμόγελο.
    Όταν οι τραπεζίτες κατάλαβαν ότι σπάει το μονοπώλιό τους και κινδυνεύουν να …δουλέψουν, το ανακήρυξαν ως τον υπέρτατο εχθρό, το πολέμησαν με λύσσα και με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (δολοφόνησαν 4 Αμερικανούς προέδρους) και το εξαφάνισαν ακόμα και ως εναλλακτική οικονομική θεωρία. Στις αποικίες , η αναγκαστική έντοκη λύρα που επέβαλε ο Γεώργιος ο 3ος ως νόμισμα ,ξαναδημιούργησε χρέη, ανεργία και εξαθλίωση και έτσι ξέσπασε επανάσταση, ενώ στην Αργεντινή, οι τραπεζίτες αναγκάστηκαν να ρίξουν στην αγορά πλαστά τρουέκε ώστε, να προκύψει πληθωρισμός και να ανακοπεί η κυριαρχία και δημοφιλία του.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
    ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΑ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ! ΠΟΝΗΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

    EΛ TA NEA

    Pigi:ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

    kati to opio oloi eseis pou thelete na fate kai alla iste proskinimenoi Prodwtes den lete tin alithia alla tromokratite ton kosmo

  2. Σωστος ο 8.57 αλλα νομιζω οτι τον κοσμο δεν τον τρομοκρατουν τα συμφεροντα αλλα αυτοτρομοκρατιται λογο της αμαθειας του,δεν διαβαζει δεν πληροφορειται δεν διαλογιζεται,μονο στα καφε κουτσομπολιο{κοινωνικο ενδιαφερον}και το βραδυ στο καναπε και στο χαζοκουτι το ΕΛΛΑΔΑ εχεις ταλεντο μετα μια ΚΥΡΙΑΚΗ ψηφιζει και μετα παλι απο τον καναπε τους βριζει.Μια χαρα.ΑΡΑ προσκυνιμενοι ειμασται απο μονοι μας τους εχουμε βγαλει και απο αυτον τον κοπο.

  3. ΕΠΕΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?

    ….Αιμοδιψή εξωγήινα ζόμπι θα μας ρουφάνε το αίμα για χίλια χρόνια, και μετά νεκροζώντανοι βιαστές θα μας σοδομίζουν τα κουφάρια των άψυχων κορμιών μας σε περίπτωση εξόδου της χώρας μας απτό ευρωζώνη!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΙ; ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ;

    ποιος ειναι ο μαλακας που υποστηριζει οτι θα υπαρχει υποτίμηση; για ποιον λογο; γιατι θα λειπουν πραγματα απο την αγορα; με ποια λογικη; ποιος τις πιστευει ολες αυτες τις παπαριες;

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΩΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ…
    Δ. Καζάκης, ΠΑΝΤΑ σταθερός στις απόψεις του, μια στιβαρή φωνή, ευφυής, ξέρει τι λέει, και κυρίως: ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Rk10UwOk5qA
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MAXIMUM FM 16/05/2012.

    http://www.dailymotion.com/video/xqr0zs_y-yyyyyyyy-yyyy-yyyy-y-yyyyyy-yyyy-yyy-yyyyyy_people?start=6
    Α. ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΜΟ:"Η ΔΡΑΧΜΗ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ"

  4. Καζάκη κυβέρνησέ μας ! Δεν αντέχουμε να περιμένουμε άλλο ! Πάρε και τον κολλητό σου τον Βαρουφάκη τον ξενιτεμένο και ελάτε να σώσετε τη χώρα ! Θα σας στήσω και ραδιοφωνικό σταθμό με συμβόλαιο για να κάνετε εκπομπή και άμα γουστάρετε μια εφημερίδα να βλέπετε τις φάτσες σας κάθε μέρα πρωτοσέλιδο ! Δεν αντέχουμε άλλο. Εκατομμύρια Έλληνες θέλουμε και απαιτούμε να κυβερνηθούμε από τον Καζάκη ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog