Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι …Κωλοτούμπερς!

- Advertisement -

Καλά, τέτοιο ταλέντο στις κωλοτούμπες δεν υπάρχει αλλού. Οι πολιτικοί κερδίζουν κατά κράτος. Θα μπορούσαν να φτιάξουν και σίριαλ με τίτλο “Οι Κωλοτούμπερς”…

Τόσο καιρό ο Σαμαράς με την Μπακογιάννη ήταν στα μαχαίρια, τώρα είναι όλο μέλια. Γελάει ο κόσμος, δηλαδή.
Αμ ο Καρατζαφέρης; Μας είχε ζαλίσει τι βουλευταράδες είχε. Και τώρα πέφτει το ξεκατίνιασμα του αιώνα. Δεν είδατε τι είπε για τον Ανατολάκη; “Για τα σοβαρά θέματα μιλούσα με τη γυναίκα του”. Και γιατί, ρε μεγάλε, δεν έβαζες τη γυναίκα του για βουλευτή κι έβαζες τον Ανατολάκη; Είναι σωστή στάση αυτή για ένα κόμμα;
Τα ίδια και χειρότερα, όμως, γίνονται και στο ΠΑΣΟΚ. Φύγε εσύ, έλα εσύ κάνουν κι αυτοί. Έχει χάσει την μπάλα και ο Βενιζέλος και τρέχει στον Ολάντ για συμμαχίες, λες και θα τον ψηφίσουν οι Γάλλοι.
Ο δε Τσίπρας κάνει ευφυολογήματα τύπου “Ολαντρέου” και “μαντάμ Μέρκελ”, η Παπαρήγα έχει πάρει τη μηχανή του χρόνου και ταξιδεύει προς το παρελθόν, ο Μιχαλολιάκος κοιτάει μην δεν κάτσει σωστά προσοχή κανένα λεβεντόπαιδο όταν παίρνουν παρουσίες λες και είναι στον στρατό, ενώ ο Κουβέλης αγαπάει όλο τον κόσμο και όλες τις συμμαχίες και ο Καμμένος ψάχνει ακόμα να δει τι έγινε με εκείνη την επιστολή στον Παπούλια.
Κι έπειτα όλοι εμείς περιμένουμε να σωθούμε από δαύτους…

*sportdog

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τέχνη το να είσαι πολιτικός! Η τέχνη, είναι μία απάτη κατά την οποία ο απατών είναι ειλικρινέστερος του μη απατώντος και ο απατώμενος γίνεται σοφότερος του μή απατώμενου.!

  2. Σαν θεωρια πολυ ωραια Α.Μ.Π αλα η πραξη μας δινει το συμπερασμα οτι το δις εξαμαρτειν ουκ εστι ανδρος σοφου διοτι αν ο απατωμενος υποπεσει στο ιδιο λαθος πολακις τοτε δεν υπαρχει χαρακτηρισμος για αυτον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog