Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ…..

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η πόλη των Αγίων Θεοδώρων βαδίζει το σίγουρο δρόμο της υποβάθμισης, με τη σημερινή Δημοτική Αρχή να αναλώνεται σε λόγια και καμία ουσία…

Αναφερόμαστε στο θέμα της Γαλάζιας Σημαίας, όπου η σημερινή Δημοτική αρχή του κ Λογοθέτη, πέτυχε για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο το απόλυτο μηδέν. Το απόλυτο τίποτα.
Μάλιστα ενώ σε όλη τη Κορινθία αυξήθηκαν από 8 που ήταν το 2011 σε 11 οι παραλίες που κατέκτησαν την Γαλάζια Σημαία, ο Δήμαρχος μας και οι ντόπιοι θεσμικοί εκπρόσωποι του, κατάφεραν να χάσουμε για άλλη μια φορά, για το 2012 αυτή τη φορά, την επίζηλη διάκριση.
Είναι μάλιστα διπλά ‘ένοχος’ ο κ Δήμαρχος γιατί και το 2011 του είχαμε επισημάνει την υποχρέωσή του να μην ξεχάσει… και πάλι τους Αγίους Θεοδώρους προβάλλοντας εμπορικά μόνο της πανέμορφες παραλίες του Λουτρακίου…..
Τότε δε σχολιάζαμε ότι ‘ο σημερινός Δήμαρχος που μιλάει συχνά για ανάπτυξη, ενώ προεκλογικά διατυμπάνιζε σε κάθε τόνο ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στη πόλη μας αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του ενωμένου πλέον Δήμου, ΞΕΧΑΣΕ κατά δήλωση του να υποβάλλει φάκελο ώστε να πάρουμε το 2011 σαν Άγιοι Θεόδωροι, την Γαλάζια Σημαία που δικαιούμαστε, γεγονός που θα σήμαινε έσοδα κίνηση τουριστική και οικονομική για την πόλη και το Δήμο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων…..’.
Και καταλήγαμε το 2011 ‘…Το Λουτράκι λοιπόν πήρε την Γαλάζια Σημαία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Εμείς όμως όπως και άλλες περιοχές του Δήμου όπως το Σχίνο για παράδειγμα, δεν αξίζαμε να έχουμε Γαλάζια Σημαία? Όλες οι παραλίες των άλλων περιοχών είναι για πέταμα? Μόνο το Λουτράκι αξίζει?…’
Αυτά λέγαμε λοιπόν περίπου την ίδια εποχή τον Μάιο 2011 για να επιβεβαιωθεί σήμερα το ρητό που λέει ότι στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα….
Γιατί σήμερα το 2012, είμαστε στην ίδια κατάσταση και είναι προφανές ότι τίποτα δεν λειτουργεί ομαλά στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με την κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Και για του λόγου το αληθές, ιδού και οι 11 βραβευμένες παραλίες της Κορινθίας:
ΚΟΡΙΝΘΙΑ[11]
Δήμος Λουτρακίου- Αγ. Θεοδώρων Λουτράκι 1
Λουτράκι 2
Λουτράκι/Μπούτσι
Δήμος Βέλου – Βόχας
Κοκκώνι
Βραχάτι
Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
Ξυλόκαστρο/Πευκιάς
Ξυλόκαστρο/Αριστοναυτών
Καμάρι
Μελίσσι
Συκιά
Δερβένι
Όσο για τους Αγίου Θεοδώρους? Άντε και του χρόνου…. με υγεία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ?ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ?ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΛΠΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΣΙΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Ο ΙΣΘΜΟΣ , ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ!!! ΥΓ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.

  2. Ειναι ντροπη να λετε τετοιες κακιες για τους Αγιους κυριοι απο το Λουτρακι. Τα ρευματα που υπαρχουν στις παραλιες των Αγιων τις διατηρουν καθαρες και οχι πενταβρωμικη οπως ειναι η μια και μοναδικη παραλια που διαθετε εσεις. Ηθελα να ηξερα το τι τοπο πιανουν τα εκατονταδες χιλιαδες ευρω που κλεβετε απο τους Αγιους ( λογο πρασινου φορου ) ? Ουτε αυτα δεν ειστε αξιοι να διαχιριστητε. Αισχος.

  3. 11.14 Κανεις μεγαλο λαθος για τα ρευματα του Ισθμου. Μην μπερδευεσε. Ο Σαρωνικος δεν εχει καμια σχεση με τον κλειστο και βρωμικο Κορινθιακο. Ειναι διαφορετικη η κατασταση και τα δυο φυσικα λιμανια στο Σουσακι ειναι η αποδειξη.

  4. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
    ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ
    Ο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΙΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ
    Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ
    ΓΙΑ ΜΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  5. Μια χαρα θαλασα εχουμε φιλε 935 στουσ Αγιους.
    Ελα στα Πευκακια να δεις
    Ο Γιωργος ο Παπαγεωργιου καλα τα λεει εσεις στο Λουτρακι τι κανετε?
    Εχετε βαλθει να μασ εξοντωσετε?

  6. Kε Δήμαρχε μπράβο! Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα δείτε να γίνοντε μάχες ανάμεσα στους δημότες σας,συνεχίστε να διασπάτε τον κόσμο με τις μαλακίες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog