Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σκληρή κριτική Βενιζέλου στον Σαμαρά

- Advertisement -

«Η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε στο δημαρχείο Ιλίου, στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση…

«Αν θέλουμε για την Ελλάδα προοπτική και ασφάλεια, πολιτική πλατφόρμα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, τότε η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι εγγυητής της διακυβέρνησης, για μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά» είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει απέναντί του ένα «κεντροδεξιό μέτωπο», «αλλά το μέτωπο της καθαρής δεξιάς, της καραδεξιάς» και υποστήριξε ότι πρόκειται για «συσπείρωση ακραίων στοιχείων που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης».

«Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του που με άγχος προσπαθεί να λύσει προβλήματα εσωτερικών συσχετισμών χωρίς αυτοκριτική, συγκεκριμένη πρόταση και αξιοπιστία στην Ευρώπη αλλά ακόμα και στις συντηρητικές κυβερνήσεις που κυριαρχούν», είπε.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ΠΑΣΟΚ ανοίγει και μέτωπο απέναντι σε κάθε εκδοχή της δημαγωγίας και ανευθυνότητας, είτε είναι δεξιά ή ακροδεξιά, αλλά και απέναντι στην αριστερή εκδοχή της δημαγωγίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog