Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ,λέει ότι “θα ρισκάρουμε με τη Τουρκία”,κόβοντας δαπάνες

- Advertisement -

Οι θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν μεγάλο μέρος ψηφοφόρων που μπορεί στα οικονομικά να συμφωνούν -έστω κι έτσι όπως τα λένε διάφορα στελέχη του- στα εθνικά όμως και στα θέματα της άμυνας,αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά…

Για παράδειγμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, έκανε λόγο για εξεύρεση χρημάτων από τη δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών. Ωστόσο, όταν ερωτήθη από τον δημοσιογράφο για το τί θα γίνει με την Τουρκία σε περίπτωση μείωσης των εξοπλιστικών προγραμματών, τότε απάντησε: “Θα το ρισκάρουμε”.
Είναι σαφές ότι τέτοια ρίσκα η χώρα δεν μπορεί να πάρει.Είναι άλλο να λέμε ότι πρέπει να χαράξουμε δική μας πολιτική και σχεδιασμό στους εξοπλισμούς ,μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη τουρκική απειλή χωρίς να σπαταλάμε υπέρογκα ποσά κι άλλο να αντιμετωπίζουμε με διάθεση “στοιχηματική” το ζήτημα της Άμυνας.
Αυτά δεν μπορούν να πείσουν κανένα.Ακόμη και τους ψηφοφόρους του κ.Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

*onalert

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συριζαίοι,κανά δυο δηλώσεις τέτοιες αν γίνουν ακόμα θα κάνετε εύκολα πρωθυπουργό τον……. Σαμαρά!Πάντως τέτοιες μ@λ@κίες καλό είναι να μαζεύονται στο δευτερόλεπτο από την Κουμουνδούρου.φιλικά

  2. καλος θα ειναι ο σαμαρας απο τον τσιπρα καλητερος
    το μνημονιο ειναι η μονη λυση παρτε το χαμπαρι
    ετσι και αλοιος νεκροι ειστε η ταφοπλακα θα σας
    πειραξει

    αντε ρε ελληναρες αμα δεν ησασταν τοσο χαπια
    θα ξερατε ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος!!

  3. Τα κόμματα που κατά κόρον χρησιμοποιούν τον όρο πατριωτισμό έχουν υπογράψει τη
    νεο-αποικιοποίηση της Ελλάδας.
    Το γεγονός ότι η χώρα μας στερείται στρατηγικής στη διεκδίκηση του διεθνούς δικαίου, και όχι η μείωση αμυντικών δαπανών για ΝΑΤΟικούς τυχοδιωκτισμούς,,αφήνει μεγάλα περιθώρια αμφισβητήσεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας σήμερα από την Τουρκία ,αύριο ίσως και από άλλες γειτονικές χώρες.
    Η ριζική αλλαγή πορείας της χώρας μας, που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συνδέεται και με τη διεκδίκηση μιας νέας πολυδιάστατης ενεργητικά φιλειρηνικής εξωτερικής πολιτικής, ουσιαστικής αναβάθμισης της διεθνούς θέσης και του ρόλου της χώρας μας μέσα από τη συμβολή της στην οικοδόμηση δομών ισότιμης περιφερειακής συνεργασίας στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο.

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  5. Χρειάζονται (και) στον τομέα του υπουργείου Εθνικής άμυνας περικοπές αλλά παράλληλα μια γενικότερη αναδιοργάνωση έτσι ώστε ο ελληνικός στρατός να είναι ή τελος πάντων να συνεχίσει να είναι αξιόμαχος.
    "Αναβάθμιση" και "συνεργασία" πως? Με έξοδο από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ? Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας.

  6. χωρίς ισχυρό και σύγχρονο στρατό δεν μπορουμε να ασκήσουμε καμμία εξωτερική πολιτική .Αυτά που λές αλεξικέραυνο είναι αρλούμπες και μάλιστα επικίνδυνες.Διαβασε λίγο Θουκιδίδη για να καταλάβεις πως μπορείς να διατηρήσεις την ειρήνη στην περιοχή σου και να υπερασπίσεις τα εθνικά σου δίκαιαι-συνφέροντα. Είπαμε οι ρόζ αποχρώσεις του Σύριζα,φτάνει πια με τις αμπελοφιλοσοφίες..

  7. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΣΗ ?ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog