Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Δελτίο τύπου για Ράλλυ Ακρόπολις

- Advertisement -


Χθες το απόγευμα, Κυριακή 27 Μάιου 2012, στο Λουτράκι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το παγκόσμιο ράλλυ Ακρόπολις …

Για ακόμα μία χρονιά το Ράλλυ Ακρόπολις επιβεβαίωσε τη φήμη του σε κάθε επίπεδο, με το σκληρό του πρόσωπο να διαμορφών

ει ένα σκηνικό γεμάτο ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή.


Οι θεατές είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν από κοντά το συναρπαστικό και γεμάτο δράση Θέαμα “του ράλλυ των Θεών” αλλά και να θαυμάσουν την ομορφιά της φύσης και τα αξιοθέατα του Δήμου μας.

Αν και ο καιρός δεν ήταν ο ιδανικότερος, πολλοί από τους θεατές επισκέφθηκαν τα μαγαζιά μας, με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτά μια μικρή οικονομική ανάσα μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του παγκοσμίου ράλλυ Ακρόπολις και τόνισε:

Όπως έχω ήδη προαναφέρει, είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε τόσο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στο Δήμο μας όπως το παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις . Αποδείξαμε, ότι ο Δήμος μας είναι εγγύηση για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Τέτοια παγκόσμια αθλητικά γεγονότα, προβάλουν όχι μόνο τον τόπο μας αλλά και τη χώρα μας παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να προσελκύουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.
Τέλος πιστεύω ακράδαντα ότι αγώνες τέτοιας εμβέλειας μπορούν και πρέπει να διεξάγονται στο Δήμο μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μας ανατεθούν και πάλι για τα έτη 2013 – 2015.

Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog