Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο τρελανώνης,η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και τα χαρωπά στρουμφάκια

- Advertisement -

Δεδομένης της αναξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ,μια μόνο πολιτική λύση σωτηρίας της χώρας υπάρχει…
Εφ’όσον διάφοροι σοβαροί πολιτικοί αναλυτές της νεοφιλελεύθερης παράταξης,απέδειξαν  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται,εκτός από την κίνδυνο κατά της χώρας.για τον δάκο,τη μουχρίτσα,την εξαφάνιση της Καρέτα -Καρέτα,για τον ιό της γρίππης των πουλερικών,οφείλουμε να πειστούμε και να ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο,ώστε η χώρα να διατηρηθεί στην ευημερία των τελευταίων χρόνων.
Με την καθοδήγηση του μεγάλου αρχηγού της ΠΟΛ.ΑΝ,συγγνώμη μπερδεύτηκα,της νεοφιλελεύθερης παράταξης,όλες οι δυνάμεις,γεμάτες φρέσκιες ιδέες,επανέρχονται στις επάλξεις,για να κυρήξουν τον νέο ανένδοτο.

Η Ντόρα,η μικρή εξερευνήτρια,αφού περιπλανήθηκε στον “κεντρώο” χώρο και έμεινε εκτός βουλής,επέστρεψε στο πλάι του μεγάλου αρχηγού,για να προσφέρει οικιοθελώς και ανιδιοτελώς ,φυσικά,τις υπηρεσίες της.

Ακολούθως,πολλά γαλάζια στρουμφάκια επέστρεψαν κοντά στην αγκαλιά του μεγάλου Παπαστρούμφ,γλιτώνοντας στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από τα δόντια του κόκκινου Τσιπραμέλ.

 Όλοι μαζί,μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για αυτοδύναμη κυβέρνηση,(για την οποία φέρει ακέραιη ευθύνη αυτό το κακομαθημένο ρεμάλι της  Κουμουνδούρου,που  νομίζει ότι η πολιτική είναι  κατάληψη Λυκείου),ενώνουν τις δυνάμεις τους ,σαν τους Power Rangers , για να σώσουν την πατρίδα.
Τα χρώματα των στολών έχουν ταιριάξει,μια και έχουν και την συνέναιση του πράσινου “Free Willy” Mπένυ,(αν και δεν μπορούσε να αναπνεύσει,γιατί τον στένευε η στολή).

Στο βάθος του τούνελ,αχνοφαίνεται  το μικρό μου Πόνυ,να φέρνει αγκομαχώντας,τον μοναχικό (μετά τις αποχωρήσεις) καουμπόυ της λα’ι’κής πατριωτικής παράταξης, Λούκυ Καρατζαλούκ…
 

 Ας βάλει ο μεγάλος Μανιτού το δεξί του χέρι και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να  μην πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας,αδέλφια Γαλάτες και να καταφέρουμε να αποτρέψουμε την επίθεση των κόκκινων,άπλυτων,κοτσιδοφόρων Όρκ…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΣΙΠΡΑΜΕΛ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog