Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγώνας jet ski παγκόσμιου ενδιαφέροντος στον Κορινθιακό κόλπο

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ο παγκόσμιος αγώνας JET SKI (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID) θα διεξαχθεί από
5-10 Ιουνίου 2012 στον όμορφο Κορινθιακό Κόλπο με βάση το Λουτράκι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 50 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid)  διοργανώνει τη διεξαγωγή του παγκόσμιου αγώνα JET SKI.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.
Λουτράκι, Κόρινθος, Ισθμός Κορίνθου, νησάκι Όμβριος, Αλκυονίδες νήσοι (Καλάνησα), Ναύπακτος, Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου, Σαράντη Βοιωτίας είναι οι περιοχές  που θα περάσουν οι αθλητές και θα προσφέρουν στους θεατές ένα υπέροχο θέαμα.

Όλοι οι οδηγοί ανυπομονούν να τρέξουν στα νερά του Κορινθιακού και να ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη όλων των θεατών. Οι οδηγοί είναι έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη των 5 κατηγοριών για μια θέση στο βάθρο.


Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Είναι μεγάλη πρόκληση για μας η διεξαγωγή του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Ski στο Λουτράκι. Πιστεύουμε ότι μ’ αυτό το τρόπο ενισχύουμε και αναδεικνύουμε το ρόλο και τη φήμη του Δήμου μας παγκόσμια, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε με την φιλοξενία μας, μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες στους θεατές αλλά και στους συμμετέχοντες.
Θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά, ότι η Δημοτική αρχή του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με στοχευμένες ενέργειες, στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό και κινείται προς οποιαδήποτε δυνατή κατεύθυνση για την περαιτέρω ανάπτυξής του στο τόπο μας.
Περισσότερες πληροφορίες -> http://www.hjsba.gr & http://www.jetraidgreece.com


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog