Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» λέει η Δράση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

 Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν η Δράση-Δημιουργία Ξανά και οι Οικολόγοι Πράσινοι, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ…

«Πριν μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας τι θα κάνει με τα λεφτά των άλλων πρέπει να αποδώσει στον ελληνικό λαό πλήρη λογαριασμό για το πού πήγαν τα έξι εκατομμύρια ευρώ που δανείστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα πέραν βεβαίως της πλουσιοπάροχης κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει από τους Έλληνες φορολογούμενους» αναφέρει η Δράση-Δημιουργία Ξανά.

Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «αρχηγό της επαναστατημένης αριστεράς» τονίζει ότι «δεν έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να φορολογήσει εισόδημα που δεν υπάρχει, πλοία που έχουν εγκαταλείψει μαζικά την ελληνική σημαία, επιχειρήσεις που έχουν κλείσει και εργοδότες και εργαζόμενους που έχουν μείνει άνεργοι. Κι όλα αυτά για να συνεχίσει να μισθοδοτεί τις στρατιές των κρατικοδίαιτων του πελατειακού κράτους που πήρε ως μεταγραφή από το βαθύ ΠΑΣΟΚ».

«Δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι» τονίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι εκφράζουν το φόβο πως η υλοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ και ανεξάρτητη νομισματική πολιτική».

«Όσα ακούσαμε σήμερα λίγο διαφέρουν από τους αφορισμούς που μας είχε συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως μικρό κόμμα της αντιπολίτευσης ή τις γενικόλογες επικλήσεις ενός κόμματος που όμως δεν ετοιμάζεται να κυβερνήσει. Σε ποιους άραγε σκέφτεται να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δύσκολη δουλειά των τεκμηριωμένων προτάσεων; Από τη μεριά μας πάντως, καταθέτουμε διαρκώς τις προτάσεις μας στο δημόσιο διάλογο και είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες που δίνουν διέξοδο. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κανόνα δεν ανταποκρίνεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες διαλόγου, όπως ακριβώς και στο διακομματικό στρογγυλό τραπέζι για την αναδιαπραγμάτευση του μνημόνιο που οργανώσαμε χθες» τονίζουν οι Οικολόγοι.

*in.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog