Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διάλογος μπαμπά και κόρης Μιχαλολιάκου (PHOTOS)

- Advertisement -

Η κόρη του Μιχαλολιάκου έδειρε ένα μετανάστη, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά από μια ώρα…

 Οκ, δε θα πω τίποτα γι’αυτήν. Εξάλλου αυτή και το συνάφι της θα δώσουν πολλές ακόμα αφορμές για να ασχοληθούμε μαζί τους. Το ανάθεμα πάει αλλού. Ανάθεμα στους υπουργούς Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης των τελευταίων 20 τουλάχιστον ετών που με την ανικανότητά τους μετέτρεψαν τα κέντρα των μεγάλων πόλεων σε έρμαια λαθρομεταναστών και των γκέτο, δίνοντας πάτημα σε «λουλούδια» όπως οι Χρυσαυγίτες να αλωνίζουν για την επιβολή του νόμου όπως αυτοί την εκλαμβάνονται.

Ανάθεμα και στα δύο κόμματα εξουσίας που τόσα χρόνια με την πολιτική τους εξέθρεψαν την εγκληματικότητα και τον ρατσισμό. Ανάθεμα στους άθλιους που επιτίθενται λεκτικά μεν στη Χρυσή Αυγή, αρνούνται όμως να τη βγάλουν εκτός νόμου. Ανάθεμα σε όποιον ευθύνεται για το γεγονός ότι οι Χρυσαυγίτες τώρα, θα έχουν και βουλευτική ασυλία. Η κόρη του Μιχαλολιάκου δεν έχει βέβαια ακόμα, αλλά ποιος με διαβεβαιώνει ότι δε θα την αποκτήσει σε λίγα χρόνια;

ΠΗΓΗ: Mediasoup

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΟΣΟ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

  2. Αλήθεια για κάτι μπουμπουκάκια κόρη και γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που συνελήφθησαν σε χώρο παρασκευής μολότωφ και δεν έτρεξε μία, γιατί δεν είχατε την ίδια ευαισθησία? Αλλά ξέχασα εκείνοι είχαν τα μπουκάλια για ανακύκλωση και τα καύσιμα για τη σόμπα! Πόσο ηλίθιος είναι αυτός ο λαός ρε!!!!!!!! Ευτυχώς την απάντηση τηε έδωσε ο Κονδύλης το 1920 όταν είπε: Έφτασα 50 χρονών να γίνω πρωθυπουργός. Άμα ήξερα τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός ο λαός, θα τον κυβερνούσα από 20 χρονών δεκανέας!Δεν υποστηρίζω πράξεις χρυσαυγιτών αλλά μπούχτισα και από τα λαμόγια τους δημοκράτες!

  3. Ο γιός του Β… στη φυλακή για ληστεία τράπεζας. Η κόρη του Δρ…. φυλακή για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Οι γιοί του Κου…. με σακίδια με πολεμοφόδια (τους ελευθέρωσε ο μπαμπάς). Θα μας πείτε τίποτα γι' αυτούς ή δεν τα ξέρετε. Όλοι του συριζα.

  4. Δεν αφήνεται την κορη του Μιχαλολιακου και να μας ενημερωσετε για την ρατσιστική επιθεση που δεχθηκαν έλληνες γιατροι και νοσηλευτικό προσωπικο καθως και τις ζημιές που προκαλεσαν Λιβυοι σημερα στο Λαικο νοσοκομειο??? Παρακαλω να μας ενημερωσετε!Γιατι τα εκαναν λαμπογυαλο οι ΄φιλοξενουμενοι΄ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog