Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση 1ου δημοτικού Λουτρακίου για το θέμα του κυλικείου

- Advertisement -

Πριν από λίγη ώρα, στην ιστοσελίδα του 1ου δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο…

Προς ενημέρωση των γονέων, το κυλικείο του σχολείου μας παραμένει κλειστό τις τελευταίες ημέρες, για λόγους γραφειοκρατικού –και μόνον- χαρακτήρα και θα λειτουργήσει κανονικά τη νέα σχολική περίοδο 2012-13, υπό της ιδίας Υπευθύνου κ.Αλεξάνδρας Δήμα…
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι από την πρώτη ημέρα ο Διευθυντής του Σχολείου μας, ενημέρωσε τα παιδιά ότι για διαδικαστικούς λόγους το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό τις λίγες εναπομείναντες ημέρες μέχρι τη λήξη της σχολικής περιόδου και θα λειτουργήσει κανονικά την ερχόμενη σχολική περίοδο, ώστε να φροντίζουν για τη σίτισή τους στο σχολείο, από το σπίτι.

Η Επιτροπή Κυλικείου άσκησε καθ’ όλη την διάρκεια του έτους τούς προβλεπόμενους -εκ του νόμου- ελέγχους καταλληλότητας των τροφίμων, χωρίς να διαπιστώσει παρατυπίες. Όταν διαπιστώθηκε η γραφειοκρατική εκκρεμότητα –εκκρεμούσε από τον Μάιο του 2010- παρέπεμψε το θέμα, σε συνεννόηση με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λουτρακίου–Αγίων Θεοδώρων κ.Σταυρούλα Λέζου, στους αρμόδιους δημοτικούς φορείς οι οποίοι και προέβησαν στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας του κυλικείου (Σφράγιση από τη Δημοτική Αστυνομία).

Ήδη, όπως ενημερωθήκαμε, το σχετικό παράβολο έχει πληρωθεί από την Υπεύθυνο στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν κατατεθεί από την περίοδο της κατοχύρωσης του διαγωνισμού και η διαδικαστική εκκρεμότητα αναμένεται να λυθεί λίαν συντόμως.

Δείτε το θέμα που έχει προκύψει εδώ
Δείτε την σελίδα του 1ου δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου εδώ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…..ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!

  2. ειναι απο την κακια τους που τους κοψανε τους μισθους ντε….!!!!τοσα χρονια που τα τρωγανε ηταν καλα…!!!το καλοκαιρακι να πληρωνονται χωρις να δουλευουν!!!…..ειδικα εδω στο λουτρακι απο καλοθελητες αλλο τιποτα!!!

  3. μπραβο στο σχολειο που εβγαλε ανακοινωση προς ενημερωση των γονεων μια εδομαδα μετα… και αφου εχει γινει θεμα …ακομα και οι δασκαλοι που ρωτουσαν τα παιδια δεν ηξεραν τι να τους πουν και μετα λενε οτι τα ενημερωσαν απο την πρωτη μερα..και η αστυνομια πηγενε επι τρεις μερες και αλλαζε το χαρτι στην εισοδο του κυλικειου το οποιο εγραφε οτι η ιδιοκτητρια ηταν απουσα ..και ο διευθηντης ελεγε οτι δεν την βρισκει στο τηλεφωνο..δεν ξερω πια ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog