Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κασιδιάρης: «Είσαι ανθρωπάκος», Πλεύρης: «Έλα έξω να σε ξαπλώσω κάτω» (video)

- Advertisement -

Άγρια κόντρα με εκατέρωθεν πυρά και απειλές σημειώθηκε στον «αέρα» το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνου Πλεύρη…
 

Όλα άρχισαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.  

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «αν και είναι εθνικιστής, σε καμία περίπτωση δεν….συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής».

«Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά ενοχλημένος από όσα ακούστηκαν, ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε: «Ακου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ’ αυτιά σου λόγω ηλικίας…».

Ο κ. Πλεύρης δεν δίστασε να απειλήσει, μάλιστα, τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».’

*newpost

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κακός μαθητής ο Κασιδιάρης, θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό στον μεγάλο δάσκαλο του Εθνικοσοσιαλισμού και νεοναζιστή μέντορα του Μιχαλολιάκου, Κώστα Πλεύρη. αλλά τώρα οι φασίστες τσακώνονται για την εξουσία κι έχουν τελειώσει οι αβρότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog