Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο κακός του “Lost”, η Παρθένα Βασίλισσα και ένας stand-up comedian στη νέα ταινία του Woody Allen

- Advertisement -

Από το Woody Allen όλα να τα περιμένεις. Από το να δουλέψει με ένα μισογύνη κωμικό μέχρι να κάθεται τα βράδια να βλέπει “Lost”…

Το καινούργιο πρότζεκτ του αγαπημένου των σινεφίλ Woody Allen θα γυριστεί αυτό το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη και το San Francisco, και θα απαρτίζεται από μια ασυνήθιστη, ίσως και φαινομενικά αταίριαστη, γκάμα ηθοποιών. Έχουμε την οσκαρούχο Kate Blanchett (“Elizabeth”, “The Curious Case of Benjamin Button”) και τον προτεινόμενο για όσκαρ Alec Baldwin (“30 Rock”, “The Departed”), που, εντάξει, θεωρούνται μεγάλα ονόματα του Hollywood. Έχουμε επίσης τον Peter Sarsgaard, ο οποίος το 1999 μας σόκαρε στο “Boys Don’t Cry” κάνοντας τον κακό της υπόθεσης με τρομερά ρεαλιστικό τρόπο. Πρόσφατα έκανε και ένα mainstream comeback με τη συμμετοχή του στο “Green Lantern” (2011).

 
Τέλος, έχουμε τους Bobby Cannavale και Sally Hawkins, που, αν και όχι και τόσο γνωστοί, έχουν κάνει εμφανίσεις σε ταινίες που αγαπήθηκαν από τους κριτικούς, όπως το “Win Win” για τον Cannavale και το “Happy-Go-Lucky” για την Hawkins. Η ερμηνεία της στην ταινία της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα για κωμωδία ή μιούζικαλ το 2008, μάλιστα.

Μετά από τους παραπάνω όμως, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο περίεργα.

O Woody είπε να συμπεριλάβει στη νέα του ταινία τον Michael Emerson από το “Lost”. Εκείνον που έπαιξε τον τύπο με τα σατανικά σχέδια και τα μάτια που δεν ξεχνάς ποτέ, ναι. Είπε ακόμα να πάρει άλλον ένα παίκτη από την τηλεόραση, αυτή τη φορά τον κωμικό Louis C. K. που είναι δημιουργός και πρωταγωνιστής του προτεινόμενου για Emmy σίριαλ, “Louie”.

Ο κύκλος του cast της νέας, χωρίς τίτλο ακόμα, ταινίας του Woody Allen είναι ο Andrew Dice Clay, ενός stand-up comedian, του οποίου το χιούμορ έχει χαρακτηριστεί ως χυδαίο, ρατσιστικό, ομοφοβικό και μισογυνικο. Εμείς πάντως, αναρωτιόμαστε που το πάει ο Woody και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα. Η πιο πρόσφατη ταινία που γύρισε είναι το “To Rome with Love”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Ιουνίου. Το cast σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει τον ίδιο το Woody και ονόματα όπως η Penelope Cruz, o Alec Baldwin, o Roberto Benigni και η Ellen Page.

 
 
ΠΗΓΗ: News247
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog