Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε το βίντεο με τον χαμό Κασιδιάρη-Κανέλλη-Δούρου στον Αntenna

- Advertisement -

 Ελπίζουμε να μην το κατεβάσουν και αυτό…

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Η ΛΙΑΝΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ……ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ…..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ…..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ……

  2. Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε τώρα; Επικροτείτε τη βία; Εντάξει, τότε, με όποιον διαφωνούμε να τον πλακώνουμε και να βγάζουμε και μαχαίρια. Να επικρατήσει ο δυνατότερος. Ο ισχυρότερος. Πλακώστε και τις γιαγιάδες σας που τόσα χρόνια ψήφιζαν Πασόκ, αν το πάμε κι έτσι. Πλακώστε και τους μπαρμπάδες σας που φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για να βολέψουν παιδιά κι ανίψια. Η βία ποτέ δεν είναι η λύση, απ' όπου κι αν προέρχεται. Η βία γεννάει βία. Απλά κι ανθρώπινα, σεβασμό στην άποψη του συνομιλητή σου. Γιατί αλλιώς δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι κτήνος. Ευχαριστώ.

  3. Καλά της έκανε,άξιος !!!!!! Για τις φιλες-φιλους εδω,οι οποιοι κρινουν ως ασχημη και αναρμοστη,την συμπεριφορά του Ηλια του Κασιδιάρη,εχω μια απλη ερωτηση: Mε ποιο δικαιωμα,η Κανέλλη,η οποία 30 χρονια τωρα,εχει κονομησει στην πλατη μας,με βιλα με πισινα στην Εκαλη παρακαλω,έχει το θράσσος να καλει τον κοσμακη σε Αγωνα,σε απεργίες και σε αντιδράσεις ?? Δεν ειναι αναρμοστο η Κανέλη,να βγαινει καθε τρεις και λιγο στα καναλια,και να έχει άποψη για τα πάντα,απο τον Παναθηναικο εως τις χελώνες καρετα-καρέτα,με το κωλοτσίγαρό της στο στόμα (ωραιο παράδειγμα δίνει με το τσιγάρο στο στομα,σε πληρη τηλεθέαση,στα μικρα παιδια που βλέπουν Τv….),με ψευτο-τσαμπουκά κιόλας,και να πουλάει τρέλλα στον κοσμάκη και αυτη και οι ομοιοι της ????
    Στο συγκεκριμενο,ηξεραν οι παντες οτι μερες τωρα,"ψαχνοντουσαν" να βαλουν σε πανελ την Κανελλη με τον Κασιδιάρη,γιατι ηξεραν πως η Κανελη ηθελε να προκαλέσει (συνηθης τακτικη της εν λογω "κυριας") και θα γινοταν κάτι – αυτό δέν ειναι ξεφτύλα επισεις ??
    Για την ιστορια,ας αναφέρουμε επισεις,πως εδω και 20 χρόνια,η Κανελλη έχει προσωπική άδεια οπλοφορείας (για οσους γνωριζουν τι σημαινει αυτο..).

    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

  4. 3:09, αν δεν είναι ανάρμοστο η Κανέλλη να τα κάνει όλα αυτά, η λύση είναι απλή: ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ! Και αν εσύ τώρα μόλις ανακάλυψες -γιατί προφανώς ξεβολεύτηκες από τον καναπέ σου- ότι η δημοκρατία μας έχει ανεπάρκειες, να βγεις να παλέψεις έστω και τώρα για τα δικαιώματα και την αξιοπρεπή σου διαβίωση. Με αγώνα, όχι με βία. Τόσα χρόνια όταν τρέχανε οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και όταν κυκλοφορούσε το πλαστικό χρήμα είχανε γεμίσει οι δρόμοι τζιπάρες και τα σπίτια τηλεοράσεις πλάσμα. Και κάθε πατερούλης ήθελε το γιόκα του στο δημόσιο. Τώρα που κοπήκανε αυτά ξεσηκωθήκαμε, και μπράβο μας, αλλά με λύπη βλέπω ότι πάμε σε λάθος δρόμους. Όπως και νά 'χει, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να χειροκροτάς μια άνανδρη πράξη βίας απέναντι σε μια γυναίκα 50 χρονών.

  5. Ο "Απολλώνιος Ράμπο", μετά την ανδρεία χειροδικία του σε μια γυναίκα, κρύβεται χρησιμοποιώντας τις δικλείδες προστασίας της δημοκρατίας που τόσο απεχθάνεται. Α ρε άντρακλα!
    ΥΓ: Να δω αν θα εμφανιστεί στη δίκη του για 5 κακουργήματα που έχει οριστεί στις 11 Ιουνίου. Με τις υγείες μας!

  6. Η ίδια κατάσταση με τη σημερινή επικρατούσε στην προχιτλερική Γερμανία: ύφεση, ανεργία, χρέος, διαφθορά. Ο κόσμος έψαχνε έναν σωτήρα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Φύρερ. Δυστυχώς είναι αποδεδειγμένο ιστορικά ότι ο φασισμός εκμεταλλεύεται αυτές τις καταστάσεις για να ανθίσει. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, και η ευθύνη των πολιτικών που μας έφεραν εδώ τεράστια. Και ναι, βία είναι τα χαράτσια, και οι μειώσεις μισθών, και η καταστολή του κράτους, και η αστυνομική βία, και η διαφθορά. Προσέξτε, όμως, γιατί κάθε λαός θα κληθεί από την ιστορία να αναλάβει την ευθύνη του. Και όταν ο λαός μας, που υπέστη αμέτρητες πληγές από τον φασισμό, επιβραβεύει έναν μισαλλόδοξο φυρερίσκο σαν τον Μιχαλολιάκο και τους νεοναζί φίλους του, εγώ θλίβομαι.

  7. KΡΙΜΑ 3.09 ΠΟΥ Η ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΑ 58 ΤΗς ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ Ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ (ΝΕΜΕΣΙΣ) ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΉ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

  8. Τι υποκρισία είναι αυτή να νοιάζεται ο κύριος για τα παιδάκια που βλέπουν την Κανέλη να καπνίζει στην τηλεόραση!Σοκαρίστηκε μήπως το ίδιο κι απ' τα εγκλήματα και το αίμα που ρέει άφθονο στα έργα κάθε βράδυ,ή μήπως τα παιδιά του βλέπουν μόνο patty και ντόρα;

  9. ο κασιδιάρης είναι πραγματικός απολλώνιος όπως κι οι άλλοι της χ.α. Ο Μιχαλολιάκος θα ζητήσει και γι'αυτούς γενεαλογικό δέντρο;λίγο σκούροι μου φαίνονται όλοι τους….

  10. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣΑΝΑΓΜΩΣΤΕΣ ΤΟ LOUTRAKIBLOG. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!!!!!!!

  11. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΧΥΔΑΙΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΝΟΗΜΑ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΩΛ-ΡΕΣ, ΤΑ ΘΕΛΕ, ΤΑ' ΞΙΖΕ) ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ; MΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

  12. To μόνο λάθος του είναι πως το έκανε live. Eπρεπε να την πλακώσει την ανωμαλη εκτος studio. Τον παρέσυραν τελικά…Ειναι ανηθικο να βαραει γυναικα ε? Ποσο ηθικό ηταν οταν 30 ατομα στην Λαμία επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο κιολας βουλευτη της ΧΑ σε τηλεοπτικο σταθμο? Ποσο ηθικό ηταν προχθες που επιτέθηκαν σε εναν αντρα αλλοι 30 επειδη νόμιζαν πως ηταν χρυσαυγίτης? Οταν έκαψαν 4 ανθρωπους στην Μαρφιν ηταν ηθικο?
    Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ… πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν…
    Ο κόσμος πάντως για αυτό τους ψηφισε!7% των ελλήνων τους ψηφισε για να μπουν στην Βουλή να τους δείρουν.

  13. Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών 6/5/2012 νομός Κορινθίας

    Δήμος Βέλου – Βόχας

    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 2.636 ποσοστό 22,74%
    Πασόκ: Ψήφοι 1.987 ποσοστό 17,14%
    Σύριζα: Ψήφοι 1.660 ποσοστό 14.32%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 1.412 ποσοστό 12,18%

    Δήμος Κορινθίων

    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 6.982 ποσοστό 20.33%
    Πασόκ: Ψήφοι 5.104 ποσοστό 14,86%
    Σύριζα: Ψήφοι 4.724 ποσοστό 13,75%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 4.461 ποσοστό 12,99%

    Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

    Σύριζα: Ψήφοι 2.557 ποσοστό 19,10%
    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 2.135 ποσοστό 15,95%
    Πασόκ: Ψήφοι 1.527 ποσοστό 11,41%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ψήφοι 1.420 ποσοστό 10,61%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 1.365 ποσοστό 10,20%

    Δήμος Νεμέας

    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 1.352 ποσοστό 27,22%
    Πασόκ: Ψήφοι 945 ποσοστό 19,03%
    Σύριζα: Ψήφοι 620 ποσοστό 12,48%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 598 πσοστό 12,04%

    Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 3.313 ποσοστό 24,00%
    Πασόκ: Ψήφοι 2.266 ποσοστό 16,41%
    Σύριζα: Ψήφοι 2.185 ποσοστό 15,83%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 1.324 ποσοστό 9,59%

    Δήμος Σικυωνίων

    Νέα Δημοκρατία: Ψήφοι 3.472 ποσοστό 22,03%
    Πασόκ: Ψήφοι 2.646 ποσοστό 16,79%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 2.102 ποσοστό 13,34%
    Σύριζα: Ψήφοι 2.040 ποσοστό 12,94%

    Νομός Κορινθίας

    Νέα δημοκρατία: Ψήφοι 20.021 ποσοστό 21,22%
    Πασόκ: Ψήφοι 14.557 ποσοστό 15,43%
    Σύριζα: Ψήφοι 13.857 ποσοστό 14,69%
    Χρυσή αυγή: Ψήφοι 11.299 ποσοστό 11,98%

    Η ψήφος είναι καθαρά θέμα συνείδησης και τα αποτελέσματα έδειξαν ξάστερα οτι ο κορινθιακός λαός δεν διαθέτει ίχνος απο αυτήν την ΑΡΕΤΗ!!!!!!!!!!
    Επιλέγοντας ξανά τους ανθρώπους (Πάνος Μπεγλίτης 5.104 ψήφους) που εξόντωσαν ολοκληρωτικά την Ελλάδα!!!!!!
    Επέλεξε εναν ανθρωπό (Αντώνης Σαμαράς) που είπε οχι στο πρώτο μνημόνιο και διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν ναι(!)
    Που είπε ναι στο δεύτερο μνημόνιο και διέγραψε τους βουλευτές που είπαν οχι(!)
    Και σαν μην έφτανε αυτό ξέθαψε και τους εγκληματίες νεοναζί, τους δολοφόνους του ανθρώπινου είδους!!!!!
    Ας κοιτάξει στα μάτια τα παιδιά του!
    Ας κοιτάξει στα μάτια τον άνεργο συγγενή η φίλο του!
    Ας κοιτάξει στα μάτια τον συνταξιούχο γονέα του!
    Ας κοιτάξει στα μάτια τους ανθρώπους γύρω του το 48,63 των κορινθίων το πρωί της 17ης Ιουνίου πρίν πάει στην κάλπη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog