Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι είπε η Κανέλλη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής

- Advertisement -

«Όταν το ΚΚΕ λέει διορθώστε τη ψήφο όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή να το ακούτε.

Άντρας ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό πετάει νερό στην κ. Δούρου με βρίζει, είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει», είπε εμφανώς ταραγμένη η Λιάνα Κανέλλη με σημάδια στο πρόσωπο, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.
«Τον Κασιδιάρη να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψήφισαν» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …πρωτα τους λαθρομεταναστες, μετα τους κομμουνιστες, υστερα οι αριστεροι γενικοτερα…. μετα ποιοι??? οποιος δεν σηκωνεται ορθιος στο περασμα τους και δεν φιλαει τα ποδια τους??… α ναι, και οι bloggers…

  2. ΣΚΑΣΕ ΛΙΑΝΑ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕΣ,ΤΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ???????????Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΑ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ//////ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΜΦ@@@@@@@@@@ΛΑ………ΜΟΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ,ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΠΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ,,,,,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕςΘΤΕΙ ΞΥΛΟ ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟ….ΜΟΥΝΑ,

  3. 2:33 αγαπητέ φασίστα, σε έβαλαν στην Βουλή και έγινες αυτόκλητος τιμωρός; Την ανατροφή του αυτή (δυστυχώς για σένα) την πήρε από το σπίτι του. Όσο για το παράνομο κόμμα ΚΚΕ έχεις αναρωτηθεί αν η ΧΑ είναι νόμιμο; Ντροπή σου που υπερασπίζεσαι έναν γελοίο που επιτέθηκε σε μια γυναίκα. ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

  4. Μα,τι μελίρρυτος είσ' εσύ ο από πάνω, τι απαύγασμα σοφίας είναι αυτό, τι ποταμός ορμητικός δόξης και τιμής, και προπάντων, τι δομημένη και λογική η σκέψη σου!!

    Σεμνές σεμνές και φέρουσες λαμπρό της γνώσης φως οι λέξεις ("Μωρή Σκύλα", "ΑΜΦ@@@@@@@@@@ΛΑ" "ΚΟ….ΜΟΥΝΑ" -βλέπετε, αγαπητοί αναγνώστες, ότι πρόκειται περί μεγάλου γλωσσοπλάστη), διαλαλούν την αθάνατη ποιητική ψυχή σου!

    Περαστικάααααααααααα!!!

  5. 7.31 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΣΑ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ….ΚΑΙ….Ν.Δ….ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΛΟ@@@@@ΝΙΟ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ,ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog