Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι λέτε κυρία μου; Πάτε καλά;

- Advertisement -

Μιλώντας στο χτεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε εμβρόντητους τους πάντες, όταν είπε με τέλειο αξάν πως «ο κύριος Τσίπρας τα κωλομπάρισε λίγο»…

 

Το ρήμα «κωλομπαρεύω» ή «κωλομπαρίζω» προέρχεται από το ουσιαστικό «κωλομπαράς», λέξη που χρησιμοποιείται γι’ αυτόν που του αρέσει η «παρά φύση ασέλγεια» – δηλαδή, το πρωκτικό σεξ.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση που η κυρία Μπακογιάννη χρησιμοποιεί λέξεις της αργκό.

Προφανώς, η κυρία Μπακογιάννη προετοιμάζεται, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνεννόηση, όταν θα βρεθεί στη φυλακή.

Και ένα πολύ ενδιαφέρον στιγμιότυπο από την χτεσινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη διαδικτυακή εκπομπή e-nikos του Νίκου Χατζηνικολάου.

Απαντώντας σε ερώτηση πολίτη για την Δικαιοσύνη, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι ο πυλώνας της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών θα είναι η Δικαιοσύνη και τόνισε ότι για τον λόγο αυτό έβαλε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπο Αθανάσιου.

Βέβαια, ο κ. Αθανασίου ήταν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στο νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο κ. Αθανασίου είναι στη δεύτερη θέση.

Στην πρώτη θέση είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Η οποία -αν και έχει χαρακτηριστεί από τον Αλέξη Τσίπρα «αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα», αν και, εντελώς συμπτωματικά, ο Χριστοφοράκος διέφυγε στη Γερμανία όταν η ίδια ήταν υπουργός Εξωτερικών και αν και η ίδια και ο σύζυγός της ξέχασαν να δηλώσουν ένα εκατομμύριο δολάρια- δεν έχει κανένα θέμα με τη Δικαιοσύνη.

Τόσοι πολίτες μέσα στο στούντιο -ανάμεσά τους και επαγγελματίες δημοσιογράφοι- και κανείς τους δεν βρέθηκε να θυμίσει στον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος ζει και αναπνέει για τη Δικαιοσύνη) πως ο Αθανασίου είναι στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, αφού στην πρώτη θέση πια είναι η -αθώα, αγνή και υπεράνω πάσης υποψίας- Ντόρα Μπακογιάννη .

pitsirikos.net

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog