Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τι συνέβη στο διαφημιστικό διάλειμμα μετά την επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη στην Λ. Κανέλλη (video)

- Advertisement -

Όπως περιέγραψε και ο ίδιος ο
Γιώργος Παπαδάκης αλλά και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, μετά το περιστατικό και κατά το διαφημιστικό διάλειμμα, οι τεχνικοί στο studio αλλά και ο κ. Δελλατόλας προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον μαινόμενο υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μέχρι να έρθει η ασφάλεια, ο οποίος ήταν ακόμη σε έξαλλη κατάσταση…

Τελικά ο Ηλ. Κασιδιάρης διέφυγε από μια από τις εξόδους των studio Κάππα και όπως είναι γνωστό καταζητείται από τις αρχές μετά την αυτεπάγγελτη εισαγγελική παραγγελία της Ε. Ράικου για την σύλληψη του.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.


*enikos

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολι καλλα τουσ εκανε να σταματσουν να φοβιζουν τον κοσμο οτι θα γυρισουν την κοινονια 500 χρονια πισο αυτι που μασ κυβερνανε τοσα χρονια σε πια εξαθλιοσι εχουν φερι τον λαο και δεν δινουν ποτε εξιγισις

  2. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

  3. Δεν γνώριζε ο κ. Κασιδιάρης Τι συμβαίνει όταν παίρνεις speed; Λεξιλόγιο 'πιάτσας': Πάγος (ice), σπιντάκι, γυαλί, κρύσταλλο, κ.ά.

    Η δράση του speed ξεκινάει σε 15 ως 30 λεπτά από τη λήψη και διαρκεί περίπου 6-8 ώρες. Προκαλεί την αίσθηση ενεργητικότητας, διαύγεια μυαλού, όξυνση της πνευματικής λειτουργίας και απώλεια της αίσθησης της πείνας. Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται.

    Παρατηρείται έντονη εφίδρωση ή κρυάδες, ταχυκαρδία, λογόρροια και επιθετικότητα. Μετά από επαναλαμβανόμενη μακροχρόνια χρήση, μπορεί να εμφανιστούν συμπτώματα ψύχωσης όπως: παρανοειδής επεξεργασία, διωκτικό παραλήρημα, ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις και αλλαγές στην αντίληψη του σώματος. Η συστηματική χρήση προκαλεί ανοχή και ψυχική εξάρτηση, με συμπτώματα κατάθλιψης, ευερεθιστότητας και έντονο άγχος μετά τη διακοπή της χρήσης.

  4. Είμαι ο 4.31 και θέλω να πω στον 5:07 οτι την μόρφωση και την καλλιέργια δεν την δινουν μονο τα πτυχία. Τα πτυχία δεν σημαίνουν καλλιέργεια αλλά εξειδικευμένη τεχνοκρατική γνώση. Η νεολαία γενικοτερα είναι αμόρφωτη. Όταν μεγαλώνουν με play station και όχι Καζαντζάκη και κάποια στιγμή μείνουν άνεργα τότε είναι έρμαιο του κάθε φανατισμένου λαοπλάνου (Χ.Α)

  5. Οι χρυσαυγητες ειναι Ανιστόρητα μοσχαναθρεμμένα κ ακαλλιεργητα ατομα. Δε φταίνε μόνο αυτοι αλλά και η επιδερμική ανατροφή που πήραν σε σπίτι που μεγάλωσαν με αυτόματο πιλότο, στημένοι μπροστά σε μια τηλεόραση και προσανατολισμένοι μόνο στη μάσα, στην ξάπλα και στην καλοπέραση. Ό,τι σπέρνεις θερίζεις

  6. @6:44
    den diafonofile mou me tin epexigisi sou,to sxolio mou eixai na kani me to pios prepi na exei h oxi to dikaioma na psifizi.

    na simpliroso stin epeixigisi sou oti fanatismenoi laoplanoi einai oloi oi akreoi kai pros ta dexia kai pros ta aristera.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog