Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Greek History X

- Advertisement -

Xωρίς λόγια και σχόλια …

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίθεση από τον υποψήφιο βουλευτή και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δέχτηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ενώ συμμετείχαν σε πανελ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

    Ο κ. Κασιδιάρης χτύπησε την κ. Κανέλλη τρεις φορές, προτού απομακρυνθεί εξοργισμένος από τον χώρο.

    Νωρίτερα, ο κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ποτήρι με νερό στη υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

    Την άμεση σύλληψη του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου. Το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπαγγέλτως.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αδίκημα αναβαθμίζεται σε επικίνδυνη σωματική βλάβη. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασιδιάρης μπορεί να συλληφθεί καθώς, ως υποψήφιος, δεν απολαμβάνει βουλευτική ασυλία.

    Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ήδη εκκρεμεί δίκη σε βάρος του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

    Εχθές, 6 Ιουνίου, η δίκη του πήρε αναβολή για τις 11 του μηνός.
    πηγή : skai.gr

  2. Στην φυλακή ο Κασιδιάρης, θα χει χρόνο να ξανασκευτεί και την στάση του απέναντι στην ομοφυλοφιλία. Εκτός κι αν δεν πηγαίνει καθόλου στα ντους. Θα του φύγει και το τικ στο μάτι.

  3. Αυτό εννοούσαν όταν λέγανε κάποιοι, ότι οι χρυσαυγίτες θα δέρνουν για να τιμωρήσουν αυτούς τους πολιτικούς που φέραν το μνημόνιο στην Ελλάδα. Α ΡΕ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ, που θέλατε να βάλετε στην Βουλή, νταβαντζήδες και ανθρώπους της νύχτας για να πληρώνει και αυτούς ο Ελληνικός λαός.

  4. Ρε παιδιά αυτό εννοούσατε στο ΒLOG,ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και διαλεκτικοί με τους φασίστες. Εκτός αν κάποιοι γουστάρουν την γηπεδική συμπεριφορά και αρέσκονται να αναμασούν την καραμέλα των ακροδεξιών που πάνε να βγάλουν λάδι για τις τις ευθύνες τους την Ελληνική πολιτική ελίτ, μεταθέτοντας την ατζέντα και κάνοντας αρένα τον όποιο πολιτικό διάλογο.

  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ mclaren ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ…ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!!!

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.Ο ΝΤΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.

  7. s-spinos:
    Έφταιγε η Κανέλλη, τον ακούμπησε με τον Ριζοσπάστη!!!
    επιτρέπετε;;; Ραντίζεις με αγιασμό βρυκόλακα;;;;;;;;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog