Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Tρένο παραλίγο να σκοτώσει τον Γιάννη Ραγκούση!

- Advertisement -

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, όταν όχημα στο οποίο επέβαινε πήγε να συγκρουστεί με τρένο σε διάβαση της Πάτρας…
“Το τρένο θα τους έλιωνε” παραδέχεται στενός συνεργάτης του πρώην Υπουργού. Ένας περαστικός που φώναξε στον Γιάννη Ραγκούση “μη ξεκινάτε έρχεται το τρένο” έσωσε τη ζωή του πρώην υπουργού και αυτή των συνεργατών του.

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Ραγκούσης μαζί με τον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Τάσο Αποστολόπουλο, και ακόμη έναν συνεργάτη τους, ξεκίνησαν από το ξενοδοχείο Porto Rio της Πάτρας.

Ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν βρισκόταν στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα, περιμένοντας 10 λεπτά με τις μπάρες κατεβασμένες, βλέπουν τις μπάρες να ανεβαίνουν και ο οδηγός του οχήματος βάζει μπροστά να ξεκινήσει.

Εκείνη τη στιγμή ένας νεαρός από την απέναντι πλευρά, που επέβαινε σε μηχανάκι, τους φώναξε: “Όχι, μη ξεκινάτε, έρχεται το τρένο”. Ο οδηγός “κοκάλωσε” το αυτοκίνητο και δευτερόλεπτα μετά περνά η αμαξοστοιχία η οποία πήγαινε με 80 χιλιομετρα την ώρα.

Τι είχε συμβεί;
Το ίδιο πρωί, ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα του Δήμου είχε περάσει από το σημείο και είχαν πειραχτεί οι αισθητήρες από τους οποίους παίρνουν σήμα οι μπάρες για να ανοιγοκλείνουν, με αποτέλεσμα να λειτουργούν ανάποδα. Να κατεβαίνουν δηλαδή όταν δεν περνά το τρένο και να ανεβαίνουν όταν περνά η αμαξοστοιχία!

Ο πρώην Υπουργός πάντως, μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ, είπε με χιούμορ στους συνεργάτες του: “Φαίνεται πως επειδή είμαι πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών με λυπήθηκε ο Θεός!”

*hbbews.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙ ΚΡΙΜΑ?ΘΑ ΛΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…..ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΣΚΕΤΗ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ?????ΕΓΩ????ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog