Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του Χρίστου Δήμα για την επίσκεψη του Α. Σαμαρά στην Κόρινθο

- Advertisement -

Ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρίστος Δήμας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την καθημερινή προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Κορινθία…

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί από τον Κόρφο και το Σοφικό μέχρι τα Ροζενά και το Δερβένι σε πληθώρα κοινωνικών εκδηλώσεων και σε καφενεία.

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κορινθία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αυριανή επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κορινθία συμβολίζει το ενδιαφέρον του για τα μεγάλα έργα όπως τα οδικά δίκτυα τα οποία έχουν κυριολεκτικά βαλτώσει τα τελευταία χρόνια. Στην ομιλία του στο Επιμελητήριο και την συνάντηση του με τους τοπικούς φορείς αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η αγορά.»

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να τον ψηφίσουεμ όλοι και αυτόν ….30 χρόνια ταίζαμε τον μπαμπά του , τώρα να τον αφήσουμε και αυτόν να πάει να δουλεψει ? δεν κάνει ….

    να το εξασφαλίσουμε το παιδί !!!!

  2. Εγώ νομίζω ότι θέλει να τονώσει την κατανάλωση γαλακτοκομικών, κτηνοτροφικών και κηπευτικών προϊόντων (γιαούρτια, αυγά και τομάτες για όσους δε κατάλαβαν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog