Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Λιάνα Κανέλλη μιλά για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

- Advertisement -

“Υπάρχει κάτι που θέλω να σας πω και το βρίσκω εξαιρετικά παρήγορο!”, είπε η Λιάνα Κανέλλη σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη…

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, όταν ρωτήθηκε για αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες, είπε:

“Ήταν κορίτσια νέα, παιδάκια που προσπαθούσαν να μην τον αφήσουν να φύγει, βάζοντας τις πλάτες τους στην πόρτα. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πάρει το κινητό και τις φωτογράφιζε και απειλούσε ότι θα στείλει καμιά εκατοστή να τους το κάνουν κολυμπιθρόξυλο”.

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ πρόσθεσε μάλιστα ότι “η δημοκρατία είναι δύσκολο παιχνίδι”, ενώ στο ερώτημα γιατί κάθισε στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής απάντησε: “Εγώ αντέχω τη δημοκρατία, άλλοι δεν την αντέχουν”.


πηγή : e-volos.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αμαν πια!!!Αφου ολοι καταδικασαν το γεγονος με την χρυση αυγη και ολα τα κομματα ειπαν οτι δεν θα συμμετεχουν σε συζητηση που θα ειναι παρων εκπροσωπος τους,ξαφνικα ολοι επιτετεθηκαμε και στη Δουρου(δηλ. τον ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ στην Κανελλη (δηλ. το ΚΚΕ)λεγοντας διαφορα!!!ή ειμαστε υποκριτες ή δεν ξερουμε τι θελουμε!!!Ας αποφασισουμε πια!!!Οσο για τον "κυριο Κασιδιαρη"εχω να σχολιασω το εξης¨πρωτα κανει το νταη και μετα κρυβεται σε λαγουμια!!!Ας πηγαινε στην εισαγγελια να βλεπαμε αν θα φωναζαν οι καθε ειδους υποστηρικτες του ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ!!!!!!

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ……ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ,,,,,ΑΠΛΑ ΕΔΕΙΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ……

  3. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ?
    αΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟ ? Η " ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ Ο 3ο ΣΧΟΛΙΟ ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ,ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ ,ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ Η" ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ,ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ?

  4. Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog