Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης από τη μια δεν έχει λεφτά για εξώδικα στη Real και κλείνει τα συντριβάνια λόγω κόστους, και από την άλλη “χαλάει” 30.000 για φεστιβάλ νερού !!!

- Advertisement -

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, και πρόεδρε του προμηθέα Ν. Λόη, αληθεύει το γεγονός ότι έχετε συμφωνήσει με τον γνωστό τυμπανοκρούστη και υποψήφιο βουλευτή Κορινθίας (πριν καν τελειώσουν οι εκλογές) κο Ν. Τουλιάτο, για να αναλάβει την διοργάνωση φεστιβάλ νερού με 30.000 ευρώ;…

Αν ναι, θα εκτιμούσα να μου απαντήσεις στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο τα ακόλουθα (σάμπως στα άλλα σπουδαία ερωτήματα έχεις απαντήσει;).
— Όταν η Real μας είχε κάνει ρόμπα πανελληνίως με το νερό, είχες δηλώσει ότι στείλαμε την εξώδικη διαμαρτυρία ταχυδρομικά λόγω οικονομίας, και όχι με επιμελητή. Τι έγινε δήμαρχε; Φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στο στάρι;
— Όταν διαφημίζεις την περιοχή σαν πόλη των νερών και έχεις 30.000 για γιορτή νερού, γιατί κλείνεις τα γνωστά σε όλο το πανελλήνιο συντριβάνια; Κόστιζαν περισσότερο; (ξέρω, ξέρω, έχεις τους οραματιστές αντιδημάρχους….)
— Με ποιά διαδικασία έγινε η επιλογή του τυμπανοκρούστη; Έγινε κάποια πρόσκληση; Έγινε κάποιος διαγωνισμός; Υπήρχε κάποιο σχέδιο αναφορικά με το τι θέλουμε να πετύχουμε μέσα από τον εορτασμό και καλέσαμε να μας υποβάλλουν προτάσεις; Εάν δεν έγινε αυτό, ποιός θα λογοδοτήσει για την επιλογή και την ανάθεση;
— Ποιά είναι η σχέση του κου Τουλιάτου με το νερό; Ποιά είναι η σχέση του κου Τουλιάτου με την
διοργάνωση φεστιβάλ και εορτασμών για το νερό; Ποιά κομμάτια του βιογραφικού του σας έπεισαν να αναλάβει να διαφημίσει την πόλη των νερών;
— Πως προβλέπεται να αξιοποιηθεί και να προβληθεί μέσα από τον εορτασμό και το φεστιβάλ νερού το μεταλικό και το ιαματικό νερό, οι πηγές, το υδροθεραπευτήριο και η περιοχή; Γιατί δεν δόθηκε σε εταιρεία προβολή και διοργάνωσης εκδηλώσεων για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα;
— Πως γίνεται σε όλα να μας διακατέχει η προχειρότητα;
— Ποιά είναι η συμμετοχή της ΔΕΥΑΛ και της Λουτράκι ΑΕ στο φεστιβάλ.
— Γιατί αρνείσαι με επιμέλεια να συζητήσεις το ενδεχόμενο διαμόρφωσης του Αλεξάνδρειου σε μουσείο νερού Λουτρακίου και διώρυγας του Ισθμού μέσω υπαγωγής σε περιφερειακά προγράμματα, αλλά έχεις κίνητρο να κάνεις φεστιβαλάκια της πλάκας με τυμπανοκρούστες που -μεταξύ άλλων- οργανώνουν πανηγύρια στα χωριά της Ηπείρου;

Ελπίζω μόνο η απάντηση της εισαγωγικής παραγράφου να είναι ΟΧΙ, για να μη χρειαστεί να απαντήσεις και στα υπόλοιπα ερωτήματα. Εάν όμως είναι ΝΑΙ, θα εκτιμούσα κάποιες τοποθετήσεις, και ειδικά στο θέμα της επιλογής και της ανάθεσης; Και ειδικά τώρα που υπάρχουν άλλες σημαντικές προτεραιότητες, και που ο κόσμος δεν πρόκειται να βρεί ούτε φαγητό, ούτε δουλειά σε ψευτοφεστιβάλ.

*loutraki1

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς 2:40μμ,
    Το ότι γίνεται αναδημοσίευση εδώ σημαίνει ότι το άρθρο του Γιώργου Μπάκου μου άρεσε,το θεωρώ πολύ εύστοχο και πιστεύω θα προβληματίσει πολύ κόσμο..
    Αν εσύ,2:40μμ, ζητάς να μην υπάρχει η ερώτηση-καταγγελία-όπως 'εκφράζεται' από το lb-του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου-Περαχώρας προς τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη(!)

    ..Τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά

  2. Μι.φι για ψαχτο καλυτερα αν τα 30.000 ευρω ειναι για ολες τις εκδηλωσεις του δημου το καλοκαιρι και ασε το κ. Μπακο να λεει και να κανει τα δικα του.Εξαλου ξερουμε πλεον ποιος ειναι ο Μπακος που ηταν αγνωστος μεχρι εχθες στο Λουτρακι και ηρθε να το παιξει σωσιας του τοπου!!!

  3. Λες και τόσα χρόνια δεν κάναμε συναυλίες αξιοποιώντας το ντόπιο υλικό, τώρα πρέπει να δώσουμε τα 30000 στον Τουλιάτο .. Σα δε ντρέπονται λίγο. Όσο για το πως ήρθε ο Τουλιάτος. Εμφανώς φυτευτός από " γνώστες" μέλη του ΔΣ του Προμηθέα

  4. ΠΡΟΣ mi.fi. απο 2.40
    Δεν απευθύνομε στο lb αλλά στον κ.Μπάκο που νομίζει οτι τα ξέρει ολα.Ομως δεν γνωρίζει ενα μουσικό της εμβέλειας του κ. Τουλιάτου και μιλάει τελείως απαξιωτικά.

  5. Ο Τουλιάτος είναι εμφανέστατα φυτευτός και μάλιστα όπως έχει ακουστεί και δεν έχει διαψευστεί, από την κυρία Κοσκινά. (Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία).
    Η προχειρότητα της προσέγγισης του αντικειμένου τόσο από τον ίδιο, όσο και από το Δήμο, ξεπερνάει τα όρια του γελοίου και αγγίζει αυτά της ψυχασθένειας. Είναι πασιφανές ότι σε δεκαπέντε ημέρες δεν μπορεί να οργανωθεί τίποτα σοβαρό, αν και η γενική στάση του κυρίου αυτού στη συνεδρίαση ήταν: δώστε εσείς τα λεφτά και σίγουρα θα κάνουμε κάτι.
    Ο ίδιος ο κύριος Τουλιάτος, είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως από το Λουτράκι, οπότε την επομένη της συνεδρίασης ζήτησε να του δείξουμε τους χώρους στους οποίους θα κάνει το φεστιβάλ, το ανθρώπινο δυναμικό, τις παραστάσεις, συναυλίες κλπ που έχουν οργανωθεί για να δει το πως θα τις εντάξει στο πρόγραμμά του, το οποίο ήταν γενικά ότι να, έχουμε 1000 ευρώ, θέλεις να έρθεις να παίξεις; Όχι; ο επόμενος τότε!
    Ο κύριος Τουλιάτος και ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει 'προτάσεις' κάθε είδους και κάθε σοβαρότητας. Εμείς όμως οι Λουτρακιώτες τι κάνουμε; Είδα προσωπικά κάποια κυρία που δεν γνωρίζω να ζητάει με πολλή συστολή από τον κύριο Τουλιάτο να προστεθεί στο πρόγραμμα και κάτι με το οποίο είχε σχέση η ίδια, βρίσκοντας άμεση ανταπόκριση από έναν άσχετο με το Λουτράκι και τον κόσμο του, να της λέει ότι ναι, φυσικά, είναι ευπρόσδεκτη στο όραμά του και θα βάλει και ότι άλλο του προτείνουν μέσα.
    Μα φυσικά, όπως ξέρει ο καθένας, εμείς οι αμόρφωτοι επαρχιώτες είμαστε πολύ επιρρεπείς σε τέτοιου είδους λαμόγια για τα οποία η επαρχία είναι προνομιακός χώρος δράσης. Το έχουμε ξαναδεί, θα το ξαναδούμε, αλλά μυαλό δεν βάζουμε.

    ΥΓ. Φυσικά, δεν πέρασε από το μυαλό κανενός ότι εμείς οι ακαλλιέργητοι επαρχιώτες θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι δίχως τη λάμψη του παγκοσμίως αγνώστου αστεριού του κυρίου Τουλιάτου. Ρε ουστ!
    ΥΓ 2. προς ανώνυμο 10.15: Ούτε και εγώ δεν γνωρίζω το διαμέτρημα του μέγιστου κυρίου Τουλιάτου. (η μάνα του τον ξέρει;) Επίσης δεν είμαι μουσικός να κρίνω την επάρκειά του στο μουσικό αντικείμενο. Γνωρίζω όμως ένα λαμόγιο όταν το δω. Και ο κύριος αυτός κάνει μπαμ από μακριά.

  6. Τα λεφτά αφορούν όλες τις εκδηλώσεις του δήμου.
    Ειπώθηκε στο συμβούλιο.
    Απόλυτο δίκιο ο κος Μπάκος.
    Ευχαριστώ.

  7. εχουμε και εδω ντόπιους καλλιτεχνες μεγαλης εμβελειας… αλλα πάντα το ξένο είναι το καλυτερο. ούτε καν τος υπολογίζουμε γιατι τους εχουμε δεδομενους ή τους θεωρούμε κατωτερους. εδω τα νερα του Λουτρακιου ειναι μες στη μπιχλα θέλουμε να κανουμε και φεστιβαλ νερου. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.

  8. ginetai mia prospatheia na diafimistei to loutraki!! hmarton pia kai poios einai kai poso tha parei? ayta ta rotagate epi dimarxias paulou pou to xrhma erree afthono?den ntrepeste ligo!! brhkate kai ta kanete!!kai autos o k bakos exei protaseis kai theseis na koitaxei ton athlitismo mia p asxoleite xronia!!hmarton!! pia mpixla 12:31?pes mas akribws pou to eides ?

  9. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

  10. θα μας οργανωσει ο Κυριος Τουλιατος το Φεστιβαλ με 30000 και θα συμετασχουν τα μουσικατμηματα του Πνευματικου Κεντρου με απληρωτους τους καθηγητες τους 2 χρονια , που ετσι και αλλιως καθε χρονο παρουσιαζουν εκδηλωσεις και μαλιστα παρα πολυ καλα.
    Ντροπη σας!!!!!!!!!!!

  11. 30000 xiliarika gia ta panigiria gia na kanoyn efe kai mostra kai ta geraneia sto eleos toy theoy an kaoyn kaikan alla vlepete ta dentra den psifizoyn den xeroyn omos oti kai ta dentra na psifisoyn kai ayta tha toys mavrisoyn opos olos o dimos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog