Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: “Εμφανίστηκε” ο Ηλίας Κασιδιάρης

- Advertisement -

Και ενώ οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία τον αναζητεί για να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής…

όπου με ανακοίνωση του κατηγορεί ότι όσα έγιναν ήταν σκηνοθετημένα ενώ δεν διστάζει να απειλήσει με μηνύσεις όσους το τελευταίο διήμερο “τον κατηγόρησαν άδικα”.

Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη:

“ Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης”

Χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εμφανιστεί με μήνυμα του στο facebook που ευχαριστούσε τον κόσμο που του συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες!

Η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες ώρες τηρεί σιγή ιχθύος. Η τελευταία ανακοίνωση ήταν την Πέμπτη με την οποία η Χρυσή Αυγή “στήριξε” την ενέργεια του Ηλία Κασιδιάρη αναφέροντας πως αντέδρασε στην… επίθεση που δέχθηκε από τη Λιάνα Κανέλλη.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου, γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη και στη συνέχεια έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του.

newsit.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ο πρώην βουλευτής της ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις φίλες αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής…
    …Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών δικαστικών λειτουργών… ΕΛΑ ΝΤΕ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook ΕΝΩ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ!

  2. Ο ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ (ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ο πρώην βουλευτής ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις ΦΙΛΕΣ αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής…ΛΕΕΙ,Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών… ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ; ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ στο facebook …(ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟΣ;Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; XA! XA! XA! ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ) ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ! Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΧΑΝΙΜΠΑΛ!

  3. Υποψήφιος βουλευτής κρύβεται για να γλιτωσει το αυτόφωρο.Αυτός ο ανθρωπος αύριο θα είναι μέσα στην Ελληνική Βουλή ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. Μπράβο μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog