Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το ατόπημα του Βασίλη Νανόπουλου

- Advertisement -

“Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας καλωσορίζει. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές και ελπίζουμε μετά τις εκλογές να μας επισκεφτείτε ως πρωθυπουργός”…

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βασίλης Νανόπουλος καλωσόρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε Νανόπουλε, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, υπηρετείτε έναν θεσμό και όχι τα προσωπικά σας πιστεύω. Ήταν μεγάλο ατόπημα να πάρετε θέση υπέρ οποιασδήποτε παράταξης, αγνοώντας ότι εκπροσωπείτε έναν ολόκληρο κλάδο και ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τους επιχειρηματίες της. Και στις πρόσφατες εκλογές για το Επιμελητήριο, ο συνδυασμός σας ήταν χωρίς πολιτικές αποχρώσεις, κάτι που με υπερηφάνεια  υποστηρίζατε.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε γαμώτο πότε θα κρίνουμε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που εμείς αποφασίζουμε να μας αρέσει?
    Πολύ σωστά τοποθετείται το ζήτημα ως ατόπημα, επειδή ο κ. Νανόπουλος, προσφώνησε τον Σαμαρά στο επημελητήριο, ούτε στο σπίτι του, ούτε στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
    Κρυφούς πόθους έχει δικαίωμα να έχει, όχι όμως και να τους εκφράζει.

  2. Και; Του είπε το ίδιο; Το θέμα, αγαπητέ φίλε 3:56, δεν είναι ότι πέρασε ο κ. Σαμαράς. Το θέμα είναι η κουβέντα: "Ελπίζουμε μετά τις εκλογές να μας επισκεφτείτε ως πρωθυπουργός". Ο κύριος Νανόπουλος εκπροσωπεί έναν κλάδο και όχι τον εαυτό του. Σε μια κατ' ιδίαν συζήτηση, μπορούσε να του το πει. Όχι δημόσια όμως. Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, δεν έχει το δικαίωμα (εκτός αν έχει την σύμφωνη γνώμη όλων των ανθρώπων του κλάδου). Ένα "καλή επιτυχία", θα ήταν αρκετό… Κατά τη γνώμη μου, πάντα…

  3. Και αυτο ειναι ατόπημα;;;;;; Αμέσως…ατόπημα.
    Τελικά δεν μας φταίει κανεις άλλος.
    Την τρίχα..τριχια κάνουμε για να προκαλεσουμε την κοινή γνώμη!!!!!!
    Λάθος….αμέλεια ίσως;;;;;;;
    Αλλα ατόπημα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog