Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Όπως πάντα, μέσα από την κάμερα του loutrakiblog.gr…

Η μετάδοση είναι μια προσφορά του Hotel Μαντάς
Ευχαριστούμε πολύ το Photo Μπάμπης ΦΛΟΥ για την παραχώρηση του εξοπλισμού

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαντάζομαι ότι μόλις τελείωσε να μιλάει ο Γκιώνης, ο ήχος αποκαταστάθηκε… Και όταν μιλούσε ο Λογοθέτης ή ο Παύλου ήταν Dolby Surround. Και όταν μιλούσε ο Πετρίτσης, η εικόνα ήταν 3d.

  2. ΟΤΑΜ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ…..ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ….
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι…. διάβαζα στην Διαύγεια την απόφαση του ΔΣ του Δήμου μας για την χρήση του πάρκου δεξαμενής. Και καλά έκαναν. Εξαίρεσαν την κατνίνα. Και καλά έκαναν. Και το ψήφισαν ομόφωνα. Και καλά έκαναν.
    ήρθε ποτέ ως θέμα το πρόβλημα που δημιουργεί;
    Στις παραστάσεις των παιδιών με τις μυρωδιές απο τα σουβλάκια….. ήμαρτον ρε παιδιά. ήμαρτον στον δήμο. Υποτίθετε ιδιωτικές σχολές και σχολές του Δήμου που κάνουν παραστάσεις στο πάρκο και πραγματικά έχει κόσμο.. τι θα γίνει με αυτή τη κατάσταση. Δεν του έχει πει ποτέ κανείς…ότι ενοχλεί. Δέν ξέρω εάν έχει πυρασφάλεια στην καπνοδόχο που βγάζει σπίθες…που και που, δεν ξέρω εάν έχει φίλτρο για αυτό, δεν ξέρω εάν όλα είναι οκ… αυτο που ξέρω είναι το δεν είναι δυνατόν ταυτόχρονα με τα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας να έχει ταυτιστεί δίπλα στον χώρο εκδηλώσεων μια ψησταριά. Ας σταματήσει να λειτουργεί όσο διαρκεί η παράσταση και μετά …βάλε στο 1000%. Μαζί σου. Την ώρα της εκδήλωσης μπορεί να έχει σάντουιτς ή να έχει τοστ. ΌΧΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΟΕΙΔΗ. Εκτός και έαν έχει ζητηθεί απ οτις σχολές να λειτουργεί για να τους δημιουργεί προπέτασμα καπνού στις παραστάσεις. τότε παω πάσο.

    Σας ευχαριστω για την φιλοξενια σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog