Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καλός ο χαβαλές, αλλά με κάτι τέτοιους τι γίνεται ; – Φλογίδας

- Advertisement -

Δεν λέω, καλός ο χαβαλές με κάτι βιντεάκια που βγάζουν γέλιο, αν και ορισμένα είναι πολύ κρυόκωλα. Αναφέρομαι σε βιντεάκια που έχουν βγει από όλους, για να ξηγιόμαστε….

Σε αυτό που θέλω να δείτε όμως παρακάτω, νομίζω ότι χρειάζεται να σταθεί κανείς για να καταλάβουμε όλοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει έναν περίεργο δρόμο τον οποίο φυσικά δεν βγάζει και πολύ προς τα έξω.

Εντάξει, ο Αμυράς, ας πούμε ότι είναι ένας μεμονωμένος αναρχοαυτόνομος ψιλοσυριζαίος που ήθελε να γίνει βουλευτής για να επιτεθεί μετά ταξικά στον εαυτό του, τον πήραν χαμπάρι από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να τον εξαφανίσουν. Δέχομαι την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και νομίζω ότι απλώς είναι ένα επικοινωνιακό μπάλωμα. Θα προτιμούσα να έλεγαν “σε όλα τα κόμματα υπάρχουν μαλάκες, βρήκατε έναν και σε εμάς” και θα τους έλεγα και χίλια “μπράβο”.

Δεν το είπαν έτσι όμως. Και θα δείτε τώρα γιατί δεν το είπαν. Γιατί τελικά ο πυρήνας τύπων σαν τον Αμυρά είναι οι “οδηγητές” του νεοΣΥΡΙΖΑ. Χειρότεροι από τους ΚΝίτες (παλιές αγάπες του Αλέξη), χειρότεροι από τους διάφορους στις όβες (παλιές κοντρίτσες του Αλέξη από την εποχή του “Εγκέλαδου”) και σαφώς πολύ χειρότεροι από κάθε ψωνισμένο που γουστάρει τη Βόρειο Κορέα.

Παρακολουθήστε με πολλή προσοχή το βίντεο που ακολουθεί. Το χειρότερο με την υπόθεση αυτού του τύπου είναι ότι πρόκειται περί κουλτουριάρικης εκδοχής ψυχωτικού, νευρωτικού, κομπλεξικονεοαριστεριστή που νομίζει ότι θα καλυτερεύσει τον κόσμο άμα κόψει αρχίδια. Μη σας πειράζει η λέξη. Δείτε στο βίντεο πόσες φορές τη λέει ο επίσημος προσκεκλημένος του Τσίπρα σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου του.

Από όσους θα σχολιάσουν, εννοώ εκείνους που συνήθως σχολιάζουν τις αναρτήσεις μου, δεν θέλω να μου πουν για κάποιους άλλους. Θέλω να σχολιάσουν γι’ αυτόν εδώ τον συγκεκριμένο ψυχάκια που μάλλον αν γίνει κυβέρνηση Τσίπρα θα είναι ο νέος Αθεμπίγιο σαν αυτόν που μας κουβάλησε στην Ελλάδα ο ΓΑΠ μαζί με κάτι άλλα ξεφτέρια.

Δεν θέλω οι σχολιαστές να επιτεθούν στον γράφοντα. Θέλω να μου εξηγήσουν. Με κάτι τέτοιους ταγούς τι θα γίνει κύριε ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΕ ; Θα τους έχουμε κυβερνητικούς συμβουλάτορες ; Θα δικάσουν τον κόσμο στα νέα δικαστήρια του “βουνού” ; Ο Τσίπρας θα προφυλάξει τον απλό λαό από κάτι τέτοιους ή όποιος κομπλεξικός δεν λέει καλημέρα επειδή δεν του αρέσει η φάτσα κάποιου θα βάζει αυτόν τον τύπο να τον δικάζει ; Έχουμε και τέτοια φαινόμενα στις κοινωνίες μας. Διάφοροι τύποι είτε κοντοί, είτε χοντροί, είτε λιμοκοντόροι, είτε κομπλεξικοί που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα, θα βγάλουν τα χαμέρπια τους στον κόσμο όλο παριστάνοντας και προφασιζόμενοι ότι κάνουν επανάσταση ;

Ρωτώ ευθέως. Τους δημοκρατικούς πολίτες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές τους ικανοποιεί και τους εκφράζει ο παρακαθήμενος του Αλέξη ; Για την ιστορία ο Τσίπρας αυτόν τον ψυχάκια τον θεωρεί δάσκαλό του …

Δείτε προσεκτικά το βίντεο :

Φλογίδας

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

  2. 1) Αν ζητάς να σχολιάσουμε καλύτερα να αναρτήσεις ολόκληρη την ομιλία του Σίζεκ και όχι αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα με άλλες συνεντεύξεις. Αλλά φαντάζομαι ότι δε μπαίνεις στο κόπο να κάνεις αυτή την έρευνα καθώς το κόμμα σου αυτό σου έδωσε να αναπαράγεις, αυτό κάνεις και συ σα πειθίνιο όργανο.
    2) Να κόψουμε τα @ρχίδι@ από τους εξουσιαστές μας, από τους εμπόρους της δυστυχίας και της καταπίεσης? Δε βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνουμε.

  3. Φλογίδα ξέρεις πόσους νέους ανθρώπους έχουν στειρώσει και πόσους έχουν σκοπό να στειρώσουν ακόμα ?

    Παρουσιάζεις αποσπάσματα από ένα βίντεο και σε σοκάρουν τα μονταρισμένα ! πλάνα μιας ομιλίας που εκφράζουν βια .

    Την βία που ζουν 1,500,000 άνεργοι ? την τρομοκρατία που δέχονται καθημερινά όλοι οι Έλληνες "για να ψηφίσουν σωστά" , τον εκβιασμό που γίνεται στη χώρα σου και τους συμπολίτες σου να μη φύγουν από το μαντρί, τη βία που προκαλούν και δημιουργούν αυτόχειρες.

    Όλα αυτά δεν τα βλέπεις ?

    Ξέρεις τι έχουν υπογράψει ?

    Θα σου αναφέρω δύο σημεία μόνο .

    Έχουν υπογράψει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς ότι δεν επιτρέπετε η Ελλάδα να δανειστεί από κανέναν άλλο εκτός της τροίκας για να αποπληρώσει τα δάνεια της , και τζάμπα δηλαδή να σου δώσει λεφτά αύριο η Κίνα πχ για να ξεχρεώσεις απαγορεύεται να τα πάρεις . Άρα δεν ενδιαφέρονται μόνο για να εισπράξουν τα χρωστούμενα κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους …

    Έχουν υπογράψει ότι οι Δανειστές μπορούν να μεταβιβάζουν τα δικαιώματα τους επί των εξασφαλίσεων σε τρίτες χώρες αν θελήσουν να εισπράξουν από αυτές το ποσό της οφειλής πχ στην τουρκία και η τουρκία αποκτά την υποθήκη σου .

    Ξέρεις τι σημαίνουν αυτά ? με τι ισοδυναμούν ?

    Μη μείνεις σε αυτά που σου λέω εγώ , ψάξε το μόνος σου και αν είναι όπως σου τα είπα τότε
    σκέψου τα με την ησυχία σου και ίσως αλλάξεις γνώμη .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  4. Ένα έχω μόνο να πω:Ο Πάνθηρας είναι ενεργός και κοντά μας.Το loutrakiblog αισθάνεται μια μεγάλη αγαλλίαση που ο Πάνθηρας σχολιάζει όπως πρέπει εκεί που πρέπει..Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ο διαδιακτυακός μύθος 'Πάνθηρας' είναι κοντά μας ενεργά..

  5. Φλογίδα και Συριζάκο,
    απάντηστε στο video που έβαλα, να δω τι θα πεις.
    αλλα τι να πείς? για όλα φτέει ο χατζιπετρης! ετσι?

  6. Χαλαρώστε λίγο. Αφού ο Σύριζα είπε ότι η θέση μας είναι στο Ευρώ.Ως προς τι οι διαφωνίες?
    Κάποτε η αγάπη της ελληνικής αριστεράς ήταν ο Γκράμσι,μετά ο Χόμπσμπαουμ, τώρα ο Ζίζεκ. Και λοιπόν? Μarketing για να πάρουν εξουσία κάνουν.
    Άλλωστε είναι εκ φύσεως ρομαντικοί πως να το κάνουμε?
    Ακόμη και ένα απλό θέμα π.χ η δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής για το Αγρίνιο πρέπει να περιβληθεί με την αύρα ενός διανοητή.

  7. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΦΛΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΣΙΖΕΚ . ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ @ΡΧ@ΔΙΑ ,ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ @ΡΧ@ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ …..

  8. Επειδή Velutela ο τρόπος που μιλας και που εκφραζεις την αποψη σου ειναι πολυ εριστικος και δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή μου στις επόμενες εκλογές και αντιλαμβάνομαι και το επιπεδο σου για να σου αρέσει ο μαλ@@@@κας.
    Πήγαινε στον πατέρα σου ή στην μανα σου και πες τους…θα σας κοψω τα α@@@δια εάν δεν μου δωσετε δανεικα. Πήγαινε στον μπακάλη και πες του…θα σου κοψω τα α@@@δια εάν δεν μου δώσεις τσάμπα τοματες και παει λέγοντας. Αυτα είναι που πρεσβεύεις την ανομια και την ανηθικοτητα. Κρυβεσε πισω απο το νεο και το μη δοκιμασμενο. Δοκίμασε να φας τα α@@@@@α του κυρίου που σου κανει πλύση εγκεφάλου με θεωριες.
    Σε εκεινον που σου πουλάει φούμαρα για μεταξωτες κορδέλες γιατι τον αφήνεις;;; επιδή σου χαιδεύει τα αυτια??
    Να ξερεις ότι ήταν πολύς ο κόσμος που είπε επιτέλους κάποιος έπρεπε να φαει ενα σκαμπίλι. Γιατι βαρεθηκαμε θεωριεσ συννομοσιας και θεωριεσ αριστερου τυπου με ανθωπιστικο χαρακτηρα. Βαρεθηκαμε θεωριεσ του κω@@υ. Γιατι κατι ζωα σαν τους αλλους και σαν εσας εχουν φερει την Ελλαδα μας στα σκατα που ειναι. Μπορει εμεις οικονομικα να μην ξερουμε ομως τα αρ@@@@α καποιων που το παιζουν δημοκρατες και απελευθερομενοι όμορφοι και ωραίοι θα τους τα κοψουμε. Στην πράξη του δεν πληρώνω και δεν τηρώ τους νόμους και δεν τηρώ την έννομο τάξη και θα κανει ο καθένας ότι του γουστάρει τότε είσαι οικτρα γελασμένη ή γελασμένος. Συμφωνήσαμε;

  9. Να δώ ποιούς ακόμα ψυχοπαθείς θα μας παρουσιάσετε για να στηρίξουν την παράλογη και ανεδαφική ιδεοληψία σας.Αν εμφανιζόταν ένας αντίθετός σας και έλεγε οτι μέσα απο την βία και τον πόνο θα έρθει η ΄δημοκρατία' θα είχατε βγεί στους δρόμους ξεμαλλιασμένοι και ουρλιάζοντας θα ξορκίζατε τους ΄'φασίστες' .Η υποκρισία καιη ισοπεδωτική σας αντίληψη είναι το βασικό σας χαρακτηριστικό και σας καθιστά ξένους προς κάθε λογική…

  10. Πάρε θέση για τον ψυχάκια που περιφέρεται με τον θίασο των συνιστωσών και υστερα τα λέμε και εμείς…νουδάκο

  11. Οι θερμόαιμοι και από τις δυο πλευρές να προσέχετε μην εκπυρσοκροτήσει κανένα ποντίκι και καταστρέψετε το πληκτρολόγιο ή την οθόνη σας …

    Υπάρχουν επιχειρήματα με αυτά πολεμήστε , εκεί είναι η μαγκιά !

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  12. ο αγαπημένος Πάνθηρας ξαναχτυπά…όπως καταλαβαίνεις ,φίλε μου, από τα σχόλια που διαβάζεις,παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι εντυπωσιασμού και προπαγάνδας…ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος δεν είναι πρόβατα και θα ψηφίσει συνειδητά …

  13. Το ελπίζω Άγγελε , οι πολλοί νομίζουν ότι είναι αδύναμοι και ότι τα βάζουν με δυνατούς οι οποίοι δυνατοί όμως αντλούν τη δύναμη τους από αυτούς που νομίζουν ότι είναι αδύναμοι .

    Αν οι πολλοί καταλάβουν επιτέλους τι δύναμη έχουν τότε μπορούν να αλλάξουν την μοίρα τους και να ορίσουν τη ζωή τους .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog