Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναγιώταρος της Χ.Α: Θα κάνουμε εφόδους στους παιδικούς σταθμούς! (VIDEO)

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος απείλησε ακόμα και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων…

Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά πως αν ανοίξει η συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε…».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους “λαθρομετανάστες” και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!

Ακολουθεί αποσπασματικό βίντεο, με το χυδαίο και ρατσιστικό παραλήρημα… εεεεεεεεεεεεεε… εννοώ με τις βαρυσήμαντες πολιτικές θέσεις και δηλώσεις  του Η. Παναγιώταρου… τι καλά παιδιά αυτοί οι χρυσαυγίτες… μπουμπούκια όλοι τους. Ένας κι ένας.

 ΠΗΓΗ: theinsider.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδικούμενος διαλάσσου, υβριζόμενος τιμωρού

    Όταν αδικείσαι, να είσαι διαλακτικός, όταν υβρίζεσαι, να τιμωρείς

    ΧΙΛΩΝ Ο ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝΙΟΣ

  2. «Τα λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια».
    Έτσι χαρακτηρίζει τα μέλη της Χρυσής Αυγής ο «Αρχηγός» της κ. Ν. Μιχαλολιάκος. Μαζί μ΄ αυτούς και τον κ. Ηλ. Παναγιώταρο, ο οποίος έγινε διάσημος έπειτα από την επίθεση κατά του κ. Π. Ευθυμίου και με τη μπουνιά που έριξε σ΄ ένα… αυτοκίνητο στην Κυψέλη. Ο κ. Παναγιώταρος που θεωρείται ο «εμπνευστής της Γαλάζιας Στρατιάς», του συνδέσμου που μετέφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα, έχει ένα λόγο να είναι υπερήφανος για τα «μαύρα μπλουζάκια» της Χρυσής Αυγής: Είναι αυτός που τα… πουλάει!

    ***

    Το μαγαζί του κ. Παναγιώταρου, μαθαίνω ότι βρίσκεται στον Κολωνό και έχει την ευρηματική ονομασία «Φάλαγγα» και ανάμεσα στα άλλα όλα που πουλάει, πουλάει και τα μαύρα μπλουζάκια. Είχε πουλήσει, μου λένε, πρώην συνοιδοιποδόροι του και κάτι κόκκινα καπελάκια στην ΕΚΑΜ, ορισμένα από τα οποία του περίσσεψαν και τα έδωσε να τα φορούν οι «φρουροί» του «Αρχηγού», που αποτελούν την «αφρόκρεμα των σκληρών» της Χρυσής Αυγής.

    ***
    Και για να τελειώνουμε με τον πολύ κ. Παναγιώταρο, μαθαίνω ότι εμφανίζεται δυσαρεστημένος, επειδή κινδυνεύει να μην εκλεγεί στην Β΄ Αθηνών (ήρθε τέταρτος) και κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στα Άνω Λιόσια, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να έχουν «καλή ψήφο και καλές μπάτσες». Και για όσους δεν κατάλαβαν είπε ότι οι βουλευτές θα την έχουν άσχημα και ότι θα πέσει… ξύλο σε περίπτωση που αποφασίσουν να ανοίξουν στη Βουλή προς συζήτηση το θέμα για την ονομασία των Σκοπίων. Και επιπλέον περιέγραψε τις υπηρεσίες που προτίθεται να προσφέρει η Χρυσή Αυγή στο ΕΣΥ: «θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους», είπε και μάλιστα χειροκροτούμενος από τα «λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια».

    Από το ΒΗΜΑ 13/06/2012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog