Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρυσή Αυγή προς τους ομοφυλόφιλους: ”Είστε οι επόμενοι”.

- Advertisement -
Το Ελληνικό κόμμα των Νεοναζί, διένειμε-πέταξε φυλλάδια ομοφοβικού περιεχομένου στην Αθηναική γειτονιά Γκάζι, στην οποία συχνάζει η γκέι κοινότητα…

Από την ισπανική εφημερίδα publico.es

Η Ελληνική νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή συνεχίζει την εκστρατεία της. Τον περασμένο μήνα το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενός πρώην αξιωματικού του στρατού, αποφάσισε να πετάξει ομοφοβικά φυλλάδια στο Γκάζι, μια περιοχή στην οποία συχνάζει η γκέι κοινότητα.

 

 ”Mετά τους μετανάστες, είστε οι επόμενοι”, απειλεί το κείμενο των φυλλαδίων, το οποίο φέρει το λογότυπο της Χρυσής Αυγής. Στις 6 Μαίου, το ακροδεξιό κόμμα πήρε 21 έδρες στη Βουλή, με την υποστήριξη του σχεδόν 7% των ψηφοφόρων. Αυτό αποτελεί ένα σημάδι της ανόδου της ξενοφοβίας στην Ελλάδα, ξενοφοβίας που έχει προκληθεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Μετά τη δημοσιοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο εξτρεμιστής Μιχαλολιάκος πραγματοποίησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να αναγκάσει τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι. “Σηκωθείτε, δείξτε σεβασμό στον αρχηγό,” φώναζαν οι σωματοφύλακες στους παρόντες. Στην ομιλία του εξέδωσε μια σαφή προειδοποίηση του μίσους που προτίθεται να δημιουργήσει: “Ήρθε η ώρα να φοβούνται οι προδότες της πατρίδας…”

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ξενοφοβία δεν εχει προκληθει απο την οικονομική κρίση..απο την ανοδο της εγκληματικότητας έχει αυξηθει…ψευτες!! Καλα εδω μέσα τις τελευταιες μέρες γινεται κυρίως προπαγάνδα κατα της ΧΑ! Αλλαξτε το όνομα του blog και καντε το Προπαγανδα κατά της ΧΑ! Ακου κει ξενοφοβια απο την οικονομικη κριση…οχι οτι σφαξανε στο γονατο 2-3 ελληνες! Η οικονομικη κριση έκανε τους ελληνες να κουβαλάνε καραμπινες και να τους καθαριζουν σαν λαγους!

  2. ρε κομματόσκυλο, δεν σου φθάνει τόσο ακροδεξιά προπαγάνδα απ'όλα τα ΜΜΕ, την αντζέντα σας παίζουν, βγάζοντας λάδι τους πολιτικούς και τις πολιτικές που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog