Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υποψήφια βουλευτής ΝΔ: “Να συλληφθούν οι γονείς του Γρηγορόπουλου”!

- Advertisement -

Είναι απίστευτο! Με ανάρτησή της στο facebook υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ζητά τη σύλληψη των γονέων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!…
Μάλιστα η κ.Χριστίνα Σιδέρη δεν…διστάζει να διαμαρτυρηθεί πώς δεν έχουν ακόμα προχωρήσει οι αρχές σε αυτή τη σύλληψη.

Όπως λέει, θα έπρεπε οι δυο χαροκαμμένοι γονείς να βρεθούν κατηγορούμενοι για…αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.

Πράγματι…αν το παιδί ήταν υπό την εποπτεία τους τη στιγμή της δολοφονίας του δεν θα πήγαινε να πέσει πάνω στις σφαίρες του ειδικού φρουρού.

Δείτε την ανάρτηση.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Ωραίο" το σχόλιο σου αλλά είναι άσχετο με αυτό που λέει η γυναίκα. Υπάρχει ΝΟΜΟΣ και είναι σαφής. Η παραμέληση ανηλίκου διώκεται. Όποιος γονέας παραμελεί το τέκνο που βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πρέπει να διώκεται ποινικά.

  2. DHLADH RE 11.42 ESENA H MANA SOY SE EIXE APO PISW KA8E STIGMH 8A MAS TRELLANEIS?H EISAI IQ RADIKIOY.OSON AFORA AYTH TH FALAINA AMA THS SKOTWNAN TO DIKO THS PAIDI NA EFARMOZE TO NOMO SE AYTHN!!AEI STO DIALO POY PIANETE TON GRHGOROPOYLO STO STOMA SAS!!!KOTOYLES LEIRATES!!!!!

  3. @11:42
    dil stin sigkekrimeni periptosi pou kata tin gnomi sou iparxi paramelisi anilikou ?
    sto oti den eixan ton pedi tous klidomeno sto spiti , mipos kai brethi, opos brethike, kapios diataragmenos, pou to kratos xoris na ton exei ekpedefsi katalila kai KRINI oti einai ikanos na feri oplo, kai ton dolofonisi?

  4. s-spinos:
    Η εν λόγω κυρία ζητά να καταδικαστούν οι γονείς του παιδιού, μάλλον επειδή του επέτρεπαν (αα! παπάα, αν είναι δυνατόν) να βγαίνει από το σπίτι, πρακτική εντελώς ανάρμοστη και απαράδεκτη όπως φαίνεται για τους υπερασπιστές του δόγματος "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" στους οποίους φανερά ανήκει.

    Ας τα κλείσουμε (τα παιδιά μας) στο γυναικωνίτη μέχρι τα 18 τους για να να είναι ασφαλή!!!

  5. @SAVVAS
    Είσαι άσχετος με την διαπαιδαγώγηση. Δεν είπε κανείς να είσαι πίσω από το παιδί κάθε ώρα. Μιλάω για ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ και ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ανηλίκου. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την έννοια των λέξεων. Είσαι τόσο άσχετος με αυτά όσο και με την Ελληνική γλώσσα….

  6. Η διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων από την κοινωνία που έχει και ένα μέρος της συνευθύνης, περιλαμβάνει και την εν ψυχρώ δολοφονία τους; Ηθικολογίες τέτιου τύπου, σαν το σχόλιοτου 11΄42, μαρτυρούν νοσηρότητα και φυσικά είναι ενδεικτικές του κοινωνικού κανιβαλισμού που επιχειρείται να διαδοθεί στην Ελληνική κοινωνία, αλλοιώνοντας διαχρονικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά που την διέκριναν, από ένα μέρος του πολιτικού κόσμου που επιλέγει τα άκρα. Κι αυτό γιατί νομολογεί ψυχρά χωρίς να διακρίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εφηβείας αλλά και αποσιωπώντας τον εγκληματικό ρόλο της ίδιας της κατασταλτικής μηχανής που είναι πολλές φορές ο ίδιος ο εμπρηστής της κοινωνικής γαλήνης και ακόμα ο φυσικός αυτουργός της μικρής ή και της μεγάλης ανομίας(με τις ΕΔΕ, πάντα να καθαρίζουν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog