Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας»

- Advertisement -

Το εκλογικό περίπτερο του κόμματός του στην Καλλιθέα επισκέφτηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση…

«Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα δίλημμα που λέγεται “ευρώ ή δραχμή”. Εμείς είμαστε με την Ευρώπη. Άλλοι είναι με τη δραχμή. Είναι, δεύτερο, γιατί έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα δίλημμα που λέγεται “ασφάλεια ή φόβος”. Άλλοι δημιουργούν το φόβο. Εμείς είμαστε με την ασφάλεια και τον πολίτη. Και τέλος, θέλω να πω ότι είναι και ένα άλλο δίλημμα που είναι μεταξύ “κυβέρνησης και ακυβερνησίας”.

Μεταξύ κυβέρνησης και ακυβερνησίας, εμείς θέλουμε να υπάρχει κυβέρνηση. Άλλοι προτιμούν να υπάρχουν συνεχείς αναταράξεις χωρίς κυβέρνηση. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι προτιμούν – για παράδειγμα – να φύγουμε από την Ευρώπη, να φύγουμε κι από το ΝΑΤΟ, ακόμα. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτιάξει ένα ισχυρό, πατριωτικό, φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, το οποίο – αυτή τη στιγμή – δίνει τη μάχη. Και όλος αυτός ο κόσμος που βλέπετε γύρω σας είναι ο κόσμος ο οποίος επιμένει και έχει την ανάγκη να υπάρχει Ανάπτυξη, έχει την ανάγκη να μειωθεί η ανεργία και έχει την ανάγκη να είμαστε μέσα στο ευρώ, στην Ευρώπη, που είναι και το σπίτι μας».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog