Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα λόγια είναι περιττά …

- Advertisement -

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων το καλοκαίρι του 2011, με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο, καταρρίπτει τον κεντρικό πυλώνα της σημερινής προεκλογικής επιχειρηματολογίας της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ προσπαθεί να ενσπείρει τον τρόμο στον λαό, εγκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για αναξιοπιστία. Και όμως ο ίδιος ο κύριος Σαμαράς έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι είναι ο αρχιερέας της επικίνδυνης αναξιοπιστίας.

Τα λόγια είναι περιττά…
Τα λόγια είναι περιττά για να αποδείξουντο μέγεθος της ανακολουθίας και της αναξιοπιστίας του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ., όταν ο ίδιος σε ομιλία του στη Βουλή, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011 υποστήριζε ότι:

“Μας λένε κάποιοι ότι το ερώτημα σήμερα είναι Μεσοπρόθεσμο ή Χρεοκοπία. Αυτό μας είχαν πει και πέρσι το Μάιο: Μνημόνιο ή Χρεοκοπία. Όπως αποδείχθηκε, το Μνημόνιο μας έφερε πιο κοντά στη χρεοκοπία.
Και το Μεσοπρόθεσμο δεν θα την αποτρέψει. Θα μας βυθίσει ακόμα περισσότερο στην παράλυση που φέρνει τη χρεοκοπία ακόμα πιο κοντά.
Κάποιοι μας απείλησαν και με διλήμματα του τύπου: Μεσοπρόθεσμο ή… τανκς!
Κάποιοι άλλοι, πριν ένα μήνα, είχαν απειλήσει: Μεσοπρόθεσμο ή δραχμή!
Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου. Η οποία δεν πείθει κανένα. Απλώς δημιουργεί πανικό στην αγορά και αποσταθεροποιεί την Οικονομία.
Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες, το μόνο δυστυχώς που γίνεται είναι να υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες.
Όμως, ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται πια.
Απλώς η αγορά κακοποιείται. Ας το καταλάβουν και ας σταματήσουν, επιτέλους, αυτά τα πυροτεχνήματα ανευθυνότητας!”.

Αν αυτό το απόσπασμα δεν είναι η επιτομή της κωλοτούμπας, τότε ο κύριος Σαμαράς πριν από ένα χρόνο ήταν… ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έλεγε!

Παραθέτουμε επίσης τον συναφή διαδικτυακό σύνδεσμο:

πηγή : left.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog