Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Καμμένος: Θα επιδιώξουμε την κατάργηση των μνημονίων της υποδούλωσης

- Advertisement -

«Στις 6 Μαΐου τελειώσαμε την μεταπολίτευση, στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αιγάλεω…

Στις 17 Ιουνίου θα γίνει η ανατροπή, υπογράμμισε, «οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε».

Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει, δήλωσε ακόμα ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι την Κυριακή δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα.

«Μας εκφοβίζουν και μας παραπλανούν ότι μας πληρώνουν μισθούς και συντάξεις. Είναι ψέμα», δήλωσε ο κ. Καμμένος, «ούτε ευρώ δεν πάει για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις από τα δάνεια της Τρόϊκας. Οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο».

Τη Δευτέρα θα καταργήσουμε κάθε ασυλία για υπουργούς και βουλευτές. Όλοι οι Έλληνες θα είναι το ίδιο, δήλωσε, ενώ επεσήμανε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να σχηματιστεί μία κυβέρνηση που θα καταργήσει τα «μνημόνια της υποδούλωσης».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog