Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη ληστεία εν κινήσει!

- Advertisement -

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από την ρουμανική αστυνομία, το οποίο παρουσιάζει μια συγκλονιστική απόπειρα ληστείας κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου τα μεσάνυχτα, σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης…

Δύο ληστές ανέβηκαν μέσω της ηλιοροφής πάνω στο αυτοκίνητο και προσπαθούσαν να ανοίξουν τη πίσω πόρτα ενός μικρού βαν. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο ένας ληστής κρατά τον άλλον από τα πόδια, την ίδια στιγμή που ο οδηγός είχε πλησιάσει τόσο κοντά στο φορτηγό, έτσι ώστε να μην φαίνεται το αυτοκίνητο από τους καθρέφτες.

Ο ληστής κατάφερε να ανοίξει τη πόρτα, αλλά επειδή απογοητεύτηκε από το περιεχόμενο, επέστρεψε μαζί με τον συνεργό του μέσα στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο καταγράφηκε από ελικόπτερο του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας της Ρουμανίας και δημοσιεύθηκε στο YouTube.

Εκπρόσωπος της ρουμανικής αστυνομίας δήλωσε ότι η συμμορία έχει χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνική αρκετές φορές για να πραγματοποιήσει επιτυχημένες ληστείες εν κινήσει. Τελικά οι δράστες συνελήφθησαν στο Βουκουρέστι.

Παρακολουθήστε το βίντεο…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog