Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γερμανικοί Financial Times στα ελληνικά: «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» !

- Advertisement -

«Αντισταθείτε στον δημαγωγό» αναφέρουν σε κύριο θέμα τους οι Financial Times Deutschland στα ελληνικά!…

Σε «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» η γερμανική έκδοση των Financial Times απευθύνει σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα , τον οποίο χαρακτηρίζουν «δημαγωγό» και με «βαριά καρδιά» να ψηφίσουν τη ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει «συνυπεύθυνη» όμως για τη μιζέρια.
Οι Financial Times Deutschland αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης.
Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών.
Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».

*star.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ …..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ …..ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ….ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΜΕΙΣ ….ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ….

  2. Και πριν μερικά χρόνια έλεγαν στους Ιταλούς να μη ψηφίσουν Μπερλουσκόνι.Τι να κάνουμε δηλαδή. Αν έλεγαν ότι είμαστε οι καλύτεροι εραστές ή πόσο υπέροχη είναι η φέτα ήταν καλοί. Αν έγραφαν τίποτα διαφορετικό που δεν μας άρεσε είχαν και καλά συμφέροντα.
    Πολλή σημασία δίναμε ανέκαθεν στο τι γράφουν οι ξένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog