Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκπρόσωπος του κατεστημένου ο ΣΥΡΙΖΑ»

- Advertisement -

«Μόνη μου έγνοια είναι το γενικό συμφέρον και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν έγινα ποτέ αρεστός» ανέφερε ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ…

Με αφορμή τα στοιχεία για την ανεργία, ο κ. Μάνος σημείωσε πως ο χτυπημένος από την ανεργία ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να πληρώνει τον αλώβητο δημόσιο τομέα. Όλοι οι άνεργοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, παρατήρησε, και ο δημόσιος τομέας δεν μοιράζεται το πρόβλημα.
Ο επικεφαλής της Δράσης άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο και ως εκ τούτου, εκτίμησε, θα έκανε μία πολύ οπισθοδρομική κυβέρνηση.

*zougla.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας τα έκανες μαντάρα σήμερα Στέφανε με το email.Εμείς δεν γουστάρουμε να κανουμε μικροπολιτική τύπου ΝΔ/Συριζα.Ηταν λάθος κίνηση πέρα ως πέρα.

  2. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ 1991 ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΙ ΟΥΣΤ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

  3. Εχει αποδείξει τόσο αυτός που απκαλέιτε Δρακουμέλ όσο και εν μέρη ο Μανος ότι χρόνια λένε κάποιες αλήθειες οι οποίες δε μας άρεσαν … φυσικά για τα αρεστά λόγια στο χάλι που μας έφεραν κανενας λόγος ………..μες στο δικό σας παραμυθι που λέει και το έντεχνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog