Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ

- Advertisement -


Είμαστε 18 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του κ. Λογοθέτη. Σαν αντιπολίτευση είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα τουλάχιστον σε ότι αφορά την δημοτική ενότητα Αγίων Θεοδώρων…

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά ακόμα και στην καθημερινότητα μας, τα αντιμετωπίζουμε συνέχεια. Στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού ακόμα και για το πιο απλό, δηλαδή για να αλλαχτεί μια καμένη λάμπα ο δημότης είναι αναγκασμένος να περιμένει μήνες χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Στην καθαριότητα και εκεί επικρατεί χάος, τα σκουπίδια είναι βουνό σε αρκετές μεριές της πόλης, αποτέλεσμα της έλλειψης οργάνωσης και προγραμματισμού της δημοτικής αρχής.
Ενώ έχει ξεκινήσει επίσημα και η αντιπυρική περίοδος και παρόλο που ήδη έχουν αντιμετωπιστεί 9 πυρκαγιές επιτυχώς από τον σύλλογο προστασίας του Δάσους οι Άγιοι Θεόδωροι, ο δήμαρχος κωφεύει στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου καθώς αρνείται επιτακτικά να παράσχει οικονομική βοήθεια σε ένα σύλλογο το έργο του οποίου αναγνωρίζεται από σύσσωμη την κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων.
Στο θέμα ΔΗΚΕΠΑΘ άλλο ένα σημείο όπου δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και το μόνο που λαμβάνουν είναι ψεύτικες υποσχέσεις.
Σχετικά με τη Sousaki Logistics και εκεί κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με αυτή την υπόθεση, παρά τις εκτεταμένες κινητοποιήσεις πέρσι το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά να τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις.
Το γενικό πολεοδομικό σχέδιο πόλης παραμένει στάσιμο και χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το ποιες ενέργειες πραγματοποιούνται.
Ομοίως και για τις ανεμογεννήτριες πέραν του αρχικού ενθουσιασμού και εκεί παρατηρείται μία αδράνεια και στασιμότητα.
Κλείνοντας διαπιστώνουμε ότι ο Δήμαρχος είναι απών από τους Αγίους Θεοδώρους, δεν γνωρίζει σε βάθος και δεν ασχολείται ουσιαστικά με τα προβλήματα της δημοτικής μας ενότητας, ενώ ανάλογη ευθύνη φέρουν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της σημερινής δημοτικής αρχής που έχουν φέρει τον τόπο σε αυτή την κατάσταση.

Σπύρος Ράτης Δημήτρης Σταμάτης
Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικός Σύμβουλος
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα λέτε,ιδιαίτερα ο κ.Ράτης,ο οποίος θα απολογηθεί για τα έργα και τις ενέργειες της πρώην Δημοτικής αρχής Αγίων Θεοδώρων,μαζί με όσους συμμετείχαν,μετά και την δημόσια καταγγελία του πρώην αιρετού κ.Πέτρου σχετικά με ΔΗΚΕΠΑΘ και όχι μόνο.Ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα,όπως το επισημαίνει και ο προαναφερόμενος κ. Πέτρου.'Οσα ποιό πολλά μας λέτε τόσο το καλύτερο κ.κ. αιρετοί………..

  2. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 12.53 ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΧΑΙΟ Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙ.ΦΙ.

  3. Φίλε 1:18, μήπως πάτησες κατά λάθος δημοσίευση πριν γράψεις ολόκληρο το σχόλιό σου; Στο λέω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε στα σχόλια και να τα αλλάξουμε. Και αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές κόβεται κάποιο σχόλιο. Μπορεί να έχει γράψει 1500 λέξεις και να μην βρίζει και η τελευταία του λέξη να είναι υβριστική ή συκοφαντική π.χ. και να πάει χαμένος ο κόπος του μιας και το κείμενο δεν θα δημοσιευτεί. Πάντως, φαίνεται ότι το σχόλιό σου είναι ημιτελές οπότε (εκτός ότι το συμπληρώνεις με το επόμενό σου σχόλιο) υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό που σου είπα. Εμάς πάντως, έτσι μας ήρθε και έτσι δημοσιεύτηκε. Σε κάθε περίπτωση αν θες το ξαναστέλνεις ολοκληρωμένο ή το αφήνεις έτσι όπως είναι. Ευχαριστώ για την κατανόηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog