Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Έλληνες” επιτίθενται σε αλλοδαπό στο μετρό (VIDEO)

- Advertisement -

Αηδία γέμισε τις ψυχές μας, το video που τράβηξε πολίτης με το κινητό του τηλέφωνο, σε σταθμό του μετρό στις 17/6/12. Το απόσπασμα δείχνει ομάδα 10 “ελλήνων” να κακομεταχειρίζονται έναν αλλοδαπό…

Το περιστατικό έγινε στις 17/6/12  και ώρα 11.50 μμ. Το βίντεο τραβήχτηκε από πολίτη, ο οποίος περίμενε το τραίνο για να πάει στον προορισμό του, όταν ξαφνικά άρχισαν ν’ ακούγονται βαβούρες και δυνατές άγριες φωνές πίσω απ’ τον σταθμό. Θα καταλάβετε, ότι ο άνθρωπος που τραβάει το βίντεο  προσποιείται, έχοντας το κινητό στο αυτί του, ότι “και καλά μιλάει” στο τηλέφωνο με κάποιον, ενώ στην ουσία καταγράφει την ψευτο-μαγκιά (10 εναντίον ενός) τούτων εδώ των υπανθρώπων. 
Στο βίντεο ακούγονται φράσεις όπως: “-Πάρε κανέναν μπάτσο να ρθεί εδω πέρα να τους μαζέψει” “-Ναι, ναι… κάνε κάτι… θα γίνει πρόβλημα.”  (προφανώς απευθύνονται στον security να καλέσει αστυνομία) Τα εκκολαπτόμενα φασιστάκια φωνάζουν: “-Ε εδώ, εδώ… εδώ φέρτον… ανέβασέ τον ρε, ανέβασε τον όχι πιο κάτω, εδώ. Έχει κάμερες πιο κάτω. Θα μας πάρουν οι κάμερες…” Στο σημείο 00:46 του βίντεο ακούγεται η απεγνωσμένη φωνή του ανθρώπου: – ΒΟΗΘΕΙΑ! Και η απάντηση των εθνικών μας περιττωμάτων είναι: “- ΣΚΑΣΕ ΡΕ!!!!”  
Σας ρωτάω κάτι κι απαντήστε μου στα σχόλια: όσο κι αν μισείτε τους μετανάστες, λαθραίους ή μη, θα θέλατε να ήσασταν στη θέση αυτού του ανθρώπου; Θα θέλατε να σας φέρονται λες κι είσαι ένα τίποτα, χωρίς κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματά σας; Πείτε μου ρε ‘σείς εγκρίνετε σαν λογικοί και έξυπνοι άνθρωποι αυτές τις ενέργειες; Απαντήστε ειλικρινά όμως σ’ αυτό που ρωτάω, μην υπεκφεύγετε και μου πείτε: “Η βια των αναρχικών είναι καλή;” Οι άνθρωποι που δεν έχουν επιχειρήματα έχουν την τάση ν’ αλλάζουν θέμα μόλις τα βρίσκουν σκούρα. 

Αν το κάνετε, σας έχω έτοιμη απάντηση: “Καμία βια απ’ όπου κι αν προέρχεται, δεν είναι καλή. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος και προτιμώ να βγάζω την έντασή μου μέσω αποδεκτών ενεργειών (αθλητισμό, παιχνίδια, κιθάρα κτλπ). Όταν πάνε να σε καρφώσουν όμως, αντεπιτείθεσαι, δεν τους προσφέρεις λουλούδια όπως οι χίπυς…”

Αν παρατηρήσετε, ακόμα κι ο security του μετρό δεν επεμβαίνει, προφανώς γιατί φοβάται ο άνθρωπος και τον δικαιολογώ, μην φάει κι αυτός ξύλο από τα καρκινώματα που ‘χει γεννήσει η Χ.Α. Εγώ σας τα ‘λεγα κι αρκετοί “έλληνες” αναγνώστες από δω μέσα μου λέγατε: “Σταμάτα την προπαγάνδα εναντίον της Χ.Α. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται!”  Γευτείτε όλοι τώρα το μεγαλείο μας… 
Αυτή φίλοι μου είναι η Ελλάδα του σήμερα. Ρατσισμός, στενομυαλιά και βια μολύνουν τα μυαλά αρκετών ελλήνων… και δυστυχώς όλο και περισσότερων νέων… σε λίγο θα ΄ρχονται οι χρυσαυγίτες και θα μας ζητάνε στοιχεία και ταυτότητες στο δρόμο, ν’ αποδείξουμε ότι είμαστε έλληνες, λες και τους παραχώρησαν οι πολίτες τέτοια δικαιοδοσία… μην το γελάτε καθόλου αυτό. Να μου το θυμηθείτε… νέους μπάτσους βάλαμε στα κεφάλια μας και μάλιστα ακόμα πιο αδίστακτους, βίαιους και αιμοδιψείς. Βια στη βια των τυράννων αυτού του τόπου απ’ όπου κι αν προέρχονται!!! Αντιδράστε, ακόμα κι αν ξέρετε ότι μπορεί να σας σκοτώσουν.
Μου προκαλείτε εμετό… τίποτα άλλο δεν λέω.

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε/α πέρα από αυτά που μου λέτε(τα οποία αν είναι λάθος/σωστά θα τα κρίνει ο κόσμος που βλέπει την είδηση, δεν θα 'ρθω σε αντιπαράθεση) στο ερώτημά μου είστε διατεθειμένος να απαντήσετε; Εγκρίνετε τέτοιες συμπεριφορές βάρβαρες και ποταπές ή όχι; μην απαντήσετε για αυτά τα άμυαλα πιτσιρίκια τώρα στο βίντεο γενικά μιλάμε… τις εγκρίνετε λοιπόν; σας αρέσουν; ένα ναι ή όχι ζητώ… τι πιο απλό… δεν ζητάω να κάνετε ανάλυση.

  2. TimurKachavara, να ρωτήσω εγώ κάτι? Πως συμπεραινουμε πως τα πιτσιρικια ειναι της ΧΑ? Φορουσαν διακριτικα? Ειδα 3 φορές το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω.
    Σας ειναι δυσκολο να καταλαβετε πως ο ελληνικος λαός εχει αγανακτησει.
    Σήμερα στην Κορινθία δολοφονία ενός 82χρονου.
    13 Ιανουαρίου Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
    19 Ιανουαρίου
    Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς τσιγγάνους μουσουλμάνους.
    23 Ιανουαρίου Αυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους-καθάρματα με Καλάσνικοφ
    23 Ιανουαρίου Σχηματάρι. Έλληνας 57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης Ρουμάνος.
    24 Ιανουαρίου Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»

    13 Φεβρουαρίου Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο

    2 Μαρτίου Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία

    10 Μαρτίου Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς: Αλβανός 29 ετών, Ρουμάνα 49 ετών

    28 Μαρτίου Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.

    17 Μαρτίου Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.

    22 Μαρτίου Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών). Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.

    24 Μαρτίου Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.

    26 Μαρτίου Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς

    16 Απριλίου Γρεβενά: Δολοφονία 78χρονου λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος Αλβανός

    20 Απριλίου Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα! Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.
    κλπ κλπ κλπ

    Οι έλληνες αντιδρουν…σταματα να κλαιγεσαι για τους λαθρομεταναστες! Τωρα λες 10% τν ελληνω υπανθρωπους, σε 4 χρονια να εισαι σιγουρος πως θα εχουν διπλασιαστει. Εσυ θα συνεχιζεις να λες τους αγανακτισμενους υπανθρωπους και αυτο σου το λάθος το πληρώνουν αυτοι που τάχα λυπασαι. Οσο δεν κατανοεις εσυ τι γινεται γυρω σου, οι υπολοιποι ελληνες θα παιρνουν καραμπινες. Δεν ειναι τυχαιο..

  3. Λοιπόν ξεχάστε την Χ.Α. Σαν να μην την ανέφερα καθόλου… Παρακαλώ πολύ… απαντήστε μου… τέτοια περιστατικά που είναι στην ίδια μοίρα με όλες αυτες τις δολοφονίες που μου παραθέσατε… τα εγκρίνετε ή τα καταδικάζετε; ένα ναι ή όχι θέλω ρε 'σεις. Δεν ζητάω πολλά. Φανταστείτε ότι κάνανε δημοψήφισμα για τον αν αποδέχεστε ή όχι το μνημόνιο… θ' απαντούσατε με ναί ή όχι, έτσι δεν είναι; δεν θα γράφατε έκθεση… όποιος μπαίνει εδω μέσα να λέει λίγα πραματάκια (χωρίς να βρίζει, δεν θα δημοσιευθούν αλλιώς) να στηρίξει το ναι ή το όχι που θα γράψει… είναι απλό αυτό που ζητάω.

  4. Λοιπόν θα σας δώσω εγώ το παράδειγμα: ΌΧΙ τις καταδικάζω. Όποιος διαχωρίζει τους ανθρώπους σε ανώτερες και κατώτερες – καλές και κακές φυλές, είναι ρατσιστής & στην ουσία μισεί τον ίδιο του τον εαυτό. Γιατί δεν υπάρχουν καλές και κακές φυλές, ούτε καλά και κακά έθνη. Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι σε τουτο τον κόσμο, αυτό και μόνο αυτό. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας, με το ίδιο χρώμα. Κι έλληνες εγκληματίες υπάρχουν και πολλοί μάλιστα. Γι' αυτούς δεν έχετε αγανακτήσει; οπότε παρακαλώ, μην μου μεταμφιέζετε τον ρατσισμό, με την μπέρτα της εναντίωσης στο έγκλημα… είναι επιχείρημα που δεν στέκεται όρθιο, ούτε χίλιοι γερανοί να το στηρίζουν…

  5. Εννοειτε πως τα καταδικάζουμε. Θέλει και ερώτημα? Εσυ καταλαβαινεις τι σημαινει αγανάκτηση? Ηρθαν αλβανοι, ήρθαν ρουμάνοι, αυτά δεν γινόταν! Αντι να κλαιγεστε για αυτους, ενωθείτε μαζι μας για να γυρισουν στην πατριδα τους. Σε λίγο θα τους πετανε στην θαλασσα! Ειστε υπευθυνοι για αυτο! Δεν θα κατσουν οι ελληνες ακομα για πολυ να βλεπουν να βιαζουν τις γριες μανες τους.

  6. Ποτε βρε συ στην ελλαδα ακουγες καθε μερα αιματηρες ληστειες? Θα μας τρελανεις? Απο ποτε αμπαρωνομαστε μέσα? Και αυτη την καραμελα για τις φυλες αφηστε τις. Ποιον ακουσες να λεει για φυλετικές διακρίσεις? Τους λαθρομεταναστες σιχαινονται όλοι! Τους αλβανους- τους ρουμανους- τους βουλγαρους. Δεν ειναι φυλετικο το θεμα. Εσας ετσι σας βολευει για να πασαρετε την χα για ναζι. Οταν λες για ανωτεροτητα φυλων κατα τον ναζιστικό προτυπο, εννοεις την λευκη αρεια φυλή! Δεν πιστευω να ακουσες κανεναν να λεει, τους αλβανους λαθρομεταναστες τους θελουμε και δεν θελουμε τους μαυρους. Αυτο ειναι φυλετικη διακριση, οκ?

  7. Εσύ δηλαδή που βάζεις τους ανθρώπους της Ρουμανίας και της Αλβανίας, όλους στο ίδιο τσουκάλι, θεωρείς ότι είναι λογικό αυτό; γίνεται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ να είναι εγκληματίες; δηλαδή να σκεφτούμε λογικά ρε σεις. Στέκει δηλαδή αυτό; σου αρέσει που αρκετοί ξένοι(στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία) μας έχουν τοποθετήσει σε ενα κλισέ κουτάκι του τύπου: τριχωτοί γυναίκες & άνδρες με χοντροκομμένες συνήθειες και χαρακτηριστικά; μια μορφή ρατσισμού ειναι κι αυτό… κι επίσης έχω γνωρίσει πολλούς αλβανούς και είναι μια χαρά άνθρωποι πολιτισμένοι… και περισσότερο μην σου πω από τους σημερινούς έλληνες. Και μην μου πει κανείς: "Πάνε ζήσε στην Αλβανία ρε τότε, αφού σ' αρέσει τόσο" τα 'κοψα τέτοιου είδους σχόλια, μην μπαίνετε στον κόπο να τα γράψετε καν… για τους έλληνες εγκληματίες οι αγανακτισμένοι που λες γιατί δεν κάνουν τίποτα; να βγούν στον δρόμο να πιάσουν μεγαλομαφιόζους έλληνες, εμπόρους ναρκωτικών που χουνε φάει τα νιάτα της Ελλάδας με τις πρέζες που πουλάνε. Να τους πω και μπράβο. Εχεις δει εσύ κανέναν να το κάνει αυτό; τα ίδια τα στατιστικά στοιχεια της ΕΛ.ΑΣ δείχνουν ότι οι 5 στους 10 εγκληματίες στην Ελλάδα είναι έλληνες. Αυτοί τι; δεν είναι αγανακτισμένος κανείς μ' αυτους; επιλεκτικά δηλαδή θα τιμωρούμε τους εγκληματίες; προσωπικά όλο κάτι κακομοίρηδες αλλοδαπούς, λεπτούς σαν σπιρτόξυλα βλέπω να κηνυγάνε & να βαράνε. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

  8. Και θυμηθείτε το πρόσφατο περιστατικό στην Παιανία, με κείνο το παιδάκι τον έλληνα, το 24χρονο, που σκότωσε έναν 43χρονο αλβανό διαρρήκτη με τουφέκι. Αυτό το παιδάκι, μετά από τόσα που πέρασε ταραχή κλτπ. επειδή ακριβώς ΔΕΝ είναι ρατσιστής, ξέρεις τι δήλωσε; "νοιώθω ένοχος που αφαίρεσα μια ανθρώπινη ζωή. Θα έχω τύψεις κι εφιάλτες για όλη μου την ζωή." κι αυτό το είπε για έναν άνθρωπο ο οποίος απειλούσε την μάνα του με μαχαίρι στον λαιμό………εγώ το λήγω εδώ

  9. Ειδες που είσαι προκατειλλημένος, γιατι για χαζο δεν σε εχω. Εγω το μόνο που ειπα ειναι πως δεν εχει να κάνει με φυλετική διάκριση. Ξερεις ποιες ειναι οι φυλες αγορι μου? Που ακουσες ελληνα χρυσαυγιτη να μιλαει μονο για μαυρους? Για λαθρομεταναστες γενικα μιλαει (εκει σου ειπα παραδειγμα για αλβανους και λοιπους). Οσον αφορα το θέμα της εγκληματικότητας, την απαντηση την εχεις δωσει εσυ σε αλλη αναρτηση. Οι ελληνες εγκληματιες ειναι καταχωρημένοι στα αρχεια της αστυνομιας και μπορουν πιο ευκολα να εντοπιστουν. Εσυ τραβα βρες τον χασαν και τον έντι, που δεν υπαρχει ουσιαστικά στην ελλάδα. Ας μην κοροιδευομαστε τωρα, ξέρεις πολυ καλα τι γινεται μετην εγκληματικοτητα αυτη την στιγμη, μην το παιζεις τρελιτσα. Μιλαμε σοβαρα τωρα…Δεν ειναι θεμα ρατσισμου! Ειναι θεμα επιβιωσης πλεον! Απο την στιγμη που υπαρχουν γκετο που φοβασαι να κυκλοφορησεις μονος σου, που κλειδωνεσαι στο σπιτι με 3 σκυλια και 2 καραμπινες (μαθαινεις και την γιαγια σου) δνε ειναι ρατσισμος καταλαβες? Απλα πραγματα ειναι..

  10. Δημοκρατικός εισαι και εσυ!!!Οποτε σας γουσταρει το ληγετε..πως την ειδατε εδω μεσα? Μαθε (ξέρω τωρα πως θα σου την σπασω) πως και εγω δεν θα μπορουσα να σκοτωσω. Απλα θελω να φυγουν ολοι οι λαθρομεταναστες! Οποιος θελει να μεινει ελλαδα να κανει τα χαρτια του μονιμα! Ειναι κακο αυτο? Σε ολες τις πολιτισμενες χωρες ετσι κανουν…

  11. Ανοίγετε διάλογο με τους φασίστες και χρησιμοποιείτε και λογικά επιχειρήματα για να τους αποδείξετε ότι ο ρατσισμός και η βία είναι μη αποδεκτά σε μια κοινωνία ανθρώπων και όχι ζώων. Ξεχνάτε όμως ότι την ανθρώπινη φύση την έχουν βιάσει πολλαπλώς στους ίδιους τους τους εαυτούς, Η μόνη απάντηση στα ανθρωποειδή είναι η ίδια η βία που παράγουν από την υγιή κοινωνία.
    ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

  12. 11.28…μου θυμιζεις προβατο. Εχετε κλεισει τα αυτια και τα ματια στην κοινωνια που ζουμε και βελαζετε μπε μπε μπεε (ρατσισμος ρατσισμος ρατσισμος)Ποια υγειη κοινωνια βρε? Που ζεις? Στο Λουξεμβουργο? Υγιει κοινωνία ειναι να κοιμουνται λαθρομεταναστες στα πεζοδρομια, να σφαζουν για μια φωτ μηχανη (αντε αυτα δεν σας συγκινουν, γιατι δεν ειναι πακιστανικο αιμα που χυνεται, ειναι του γειτονα σας)να μην εχουν να φανε και να γυρνανε απο φαναρι σε φαναρι σου αρεσει? χαχαχ Ημαρτον, ακου υγιη κοινωνια! Απο την υγιη κοινωνια μπηκε ξαφνικα η χα στην βουλη!!!Ειναι αμοιβαδες..πολλαπλασιαστηκαν και τσουπ 10% χαχαχαχα

  13. Συμφωνώ μαζί σας! Η δεξιά βία δεν είναι αποδεκτή! Η αριστερή πάλι είναι ιερό δικαίωμα της δημοκρατίας. Σημασία δεν έχει αν βαράς αλλά εάν είναι το δεξί ή το αριστερό χέρι. Πχ η Κανέλλη που βάρεσε με ριζοσπάστη είναι δημοκρατική κίνηση, ενώ αν βάρεγε με ΣΤΟΧΟ, τότε είναι φασιστικήγ κίνηση! Επίσης αν εγώ υποστηρίξω τα δικαιώματα των Πακιστανών είμαι δημοκράτης ενώ αν υποστηρίξω τα δικαιώματα των ελλήνων της Β Ηπείρου είμαι φασίστας! Άρε μπουρδέΤο χώρα!

  14. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ… ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.΄Η ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Ή ΑΠΌ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ… ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΑΘΗΝΑ Η ΟΠΟΥΔHΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ; ΟΤΑΝ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ, ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΙ ΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ… ΘΑ ΚΛΕΒΑΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΤΡΟΦΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΣΤΕΓΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΠΗΔΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΑΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ; ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ… ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ. ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ.

  15. Aνοίγετε διάλογο με τους φασίστες και προσπαθείτε να τους πείσετε μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας που οι ίδιοι αρνούνται να διαχειριστούν αλλιώς κοινωνικά φαινόμενα όπως η εγκληματικότητα και το μεταναστευτικό, που είναι το προνομιακό τους πεδίο κοινωνικής και πολιτικής διείσδυσης. Ακόμα και τα προβλήματα αυτά να μην ήταν σε έξαρση πάλι οι φασίστες θα τα δημιουργούσαν ή θα τα ενθάρρυναν, για να έχουν λόγω ύπαρξης. Επειδή θεωρούν ότι το 7%, και η είσοδος τους στην βουλή τους νομιμοποιεί, ώστε να αναπτύξουν τις ναζιστικές μεθόδους για την εμπέδωση του φόβου σε τμήματα της κοινωνίας, που αυτονομήθηκαν από την ετερονομία του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος και ειδικά μετά την μεγάλη λαϊκή εξέγερση στις 12 του Φλεβάρη, όπου ετερόκλητες κοινωνικές δυνάμεις έτριξαν τα δόντια τους στην εξουσία, αναπτύσσουν ένα σχέδιο που περιλαμβάνει κλιμάκωση ενός κοινωνικού πογκρόμ, που θα στοχεύσει στο μέλλον και σε όποιον αντιστέκεται στον διεθνή ολοκληρωτισμό της οικονομίας της αγοράς, που επιχειρείται να επιβληθεί παγκόσμια. Απλά πρέπει να υπενθυμίζεται στους φασίστες και νεοναζί ότι ο φυσικός νόμος της Δράσης και της Αντίδρασης αφορά και αυτούς. Έτσι όπως η κοινωνία αποκτά αντανακλαστικά απέναντι στο αντικοινωνικό έγκλημα Ελλήνων και Ξένων, με τον ίδιο τρόπο θ' αντιδράσει και στην Αντικοινωνική βία της Ακροδεξιάς, επιστρέφοντας την βία αυτή με σκληρότερο ακόμα τρόπο. Μην ξεχνάμε είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δεν επιδοκιμάζουμε τις αξίες τους και ως συμμετέχοντες στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία αλλά και ως αποχή που γύρισε το 40% των εκλογέων την πλάτη του στο πολιτικό σύστημα.

  16. Ναζι, ναζι ναζι, φασιστες φασίστες.. τα ιδια και τα ιδια. Ο φοιτητης που σκοτωσε τον αλβανο ληστη δεν ηταν χρυσαυγοτης, ο αγροτης στην σπαρτη που σκοτωσε τον ρουμανο δεν ηταν χρυσαυγιτης. Οι μολαιτες που πλακωσαν στο ξυλο τους μαροκινου που ληστεψαν και αποπειραθηκαν να βιασουν την δασκαλα δεν ηταν χρυσαυγιτες. Γιατι αρνειστε να το δεχτειτε? Η αυξηση στα ποσοστα της χρυσης αυγής ειναι η αντιδραση. Ο ελληνας βαρέθηκε να του πλενουν με το ζορι το τζαμι! Πως θα το κανουμε δλδ? Αλλαξτε τροπαριο, τοπολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος. Η χρυση αυγη ειναι απο τις αρχες του 80..τωρα μπηκε στην Βουλη! Τυχαιο? Τι δεν καταλαβαινετε δλδ? Ενω μας ρουφαει το αιμα αυτη την στιγμη η Γερμανια, λέτε ο ελληνικός λαος να γινεται ξαφνικα ναζι? Το παραλογο αυτων που λέτε δεν το βλέπετε? 10πλασιάστηκε το ποσοστο της!Ο κοσμος φωναζει την χρυση αυγη για βοηθεια.
    Τωρα για το αλλο θέμα τι να πω..και οι ελληνες πεινασαν! Οι πατεραδες μας (οι σημερινοι 60αρηδες) δεν ειχαν ακομα παπουτσια να φορέσουν. Δεν πηγαν ρε φιλε να κανουν καταληψη στην πρωτευουσα της γερμανια η΄της ιταλιας. Ψωμοπειναγαν μεχρι να τους καλεοσυν να πανε να δουλεψουν οπουδηποτε και μετα εφερναν και τις οικογενειες τους. Μιλαμε τωρα λες και η Ελλαδα ηταν η παμπλουτη χωρα! Για την καταντια στις χωρες τους οι μουσουλμανοι φταινε οι ιδιοι. αν κοβουν κεφαλια για τον αλλαχ νεων ανθρωπων, τι περιμενετε? Αν τους αφησεις και την ελλαδα θα ρημάξουν!Με αυτες τις αξιες εχουν γαλουχηθει. Ηρθαν στην ελλαδα να φτιαξουν την ζωη τους, αλλα το αυτομαστιγωμα με λεπιδα να το βλεπουμε και πρωτο πλανο στην τηλεοραση!

  17. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ:

    Απλά πρέπει να υπενθυμίζεται στους φασίστες και νεοναζί ότι ο φυσικός νόμος της Δράσης και της Αντίδρασης αφορά και αυτούς. Έτσι όπως η κοινωνία αποκτά αντανακλαστικά απέναντι στο αντικοινωνικό έγκλημα Ελλήνων και Ξένων, με τον ίδιο τρόπο θ' αντιδράσει και στην Αντικοινωνική βία της Ακροδεξιάς, επιστρέφοντας την βία αυτή με σκληρότερο ακόμα τρόπο. Μην ξεχνάμε είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δεν επιδοκιμάζουμε τις αξίες τους και ως συμμετέχοντες στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία αλλά και ως αποχή που γύρισε το 40% των εκλογέων την πλάτη του στο πολιτικό σύστημα.

    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ & ΕΞΥΠΝΑ… ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ. ΠΩΩΩΩΠΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΕ/Η… ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ… ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΑΤΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ…

  18. Ο συγκεκριμένος μετανάστης πείραξε κάποιον; Όχι. Άρα θα πρέπει να μιλάμε για τυφλό μίσος. Όποιες κι αν είναι οι αιτίες, πρόκειται για τυφλό μίσος. Το ξαναλέω. Και το τυφλό μίσος στρέφεται συνολικά απέναντι στην κοινωνία.

    Ακριβώς γι αυτό τον λόγο η ΧΑ και οι συμπαθούντες δεν έχουν λύσεις: ότι κι αν λένε, παρά τις θεωρίες, τις διακηρύξεις, τα μεγάλα πατριωτικά λόγια, στην πράξη καλλιεργούν συμπεριφορές που τσουβαλιάζουν κοινωνικές ομάδες. Αν π.χ. είσαι μετανάστης χωρίς χαρτιά, γι αυτούς είσαι ένοχος και στόχος. Αυτές είναι συμπεριφορές, το ξαναλέω, τυφλού μίσους και τίποτε άλλο.

  19. παντως τωραδ εν μπορουν να πουν πως δεν ηξεραν. Αντι να λουφαξουν και να τα μαζεψουν να παε στον αγυριστο, βγαινουν και κανουν δηλωσεις. Τετοιο ΄αερα΄ τους εχετε δωσει ΕΣΕΙΣ. Να ερχονται να παρασιτουν 4.000.000 αγνωστου ταυτοτητας ανθρωποι, να αρμενιζουν κυριολεκτικα στην αθηνα και να βγαινουν να μας κανουν παρατηρησεις. Νεοελληνες ζωα…Ποιος αντρας ρε θα καθοταν να δεχοταν να βιαζουν τις γριες ρε! Εχετε μουτρα να πειτε και την αποψη σας. Εδω ανοιχτα λεω, οποιος υποστηριζει αυτους που ηρθαν εδω να βιασουν και να κλεψουν, δεν ειναι αντρες…ανδροοειδές ειναι!!!! Αντι να κλαιγεστε σαν γυναικουλες για τους μαυρους γκομενους, αντε να προστατεψετε κανα γερο που τους ξεπαστρευουν εναν εναν ξεφτιλες

  20. EGO AFTO POU SKEPTOME RE MAGES POU TO PEZETE PONOPSIXOI..TI THA LEGATE NA ERTHOUN STO DIKO SAS SPITI NA VIASOUN TIN ADERFI SAS TIN MANA SAS KAI NA SKOTOSOUN TON PATERA SAS;OI ELLINES DEN EIMASTE RATSISTES POTE DEN EIMASTAN.ALA OTAN MPENIS SE MIA XORA XORIS XARTIA ETSI STA KLEFTA TOTES YPARXH PROVLIMA!!I DEN THELETE NA TO KATALAVETE;EGO MENO FILANDIA KAI EPI TREIS MINES MOU KANAN EROTISIS GITI HRTHA STIN XORA TOUS ..POU EIMAI KAI PANTREMENOS ME FILANDEZA ….KATALAVATE ORISMENA VLAXAKIA EDO MESA….ANTE ANTE MIN PO TIPOTA PARAPANO…

  21. Δεν αφήνετε μωρέ τα παραμύθια;ποιός υποστήριξε ποτέ τους κλέφτες ή τους βιαστές;ή νομίζεις φίλε 5.02΄ ότι ένας αριστερός θα κάτσει να βιάσουν τη γυναίκα του ή το παιδί του;θα τους σκοτώσει στη ψύχρα.Εννοείται ότι η όποια συμπαράσταση απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε εγκληματίες.Όσο για την αλληλεγγύη σε συμπατριώτες μας, μήπως νομίζεις ότι μόνο οι χρυσαυγίτες τη δίνουν(με το αζημίωτο πάντοτε); Άντε κοίτα δίπλα σου να δεις τι γίνεται σε κάθε δήμο, γειτονιά ή ενορία. Εκτός αν είσαι απ' αυτούς που κάθονται σπίτι και περιμένουν τους νταβατζήδες(Χ.Α) να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε όλοι.

  22. 5΄52, να πας στην Φιλανδία τι θέλεις και ήρθες στα Αρβανιτοχώρια ΤΟΥ Λουτρακίου και της Περαχώρας και όχι πολλές ηλιοθεραπείες φέτος γιατί στην χώρα της γυναίκας σου το νεοναζιστικό κόμμα ψάχνει κάτι τύπους σαν και σένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog