Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι διάσημοι που υπήρξαν άστεγοι

- Advertisement -

Πρώτα κοιμήθηκαν στα παγκάκια και μετά κολύμπησαν στο χρήμα…

Οι ζωές τους φαντάζουν τέλειες, χωρίς τα προβλήματα του καθημερινού ανθρώπου. Δεν δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, μένουν σε σπίτια που μοιάζουν με ανάκτορα και οποιαδήποτε στιγμή «πετάγονται» μέχρι το Παρίσι για ψώνια.
Κι όμως, πολλοί πλούσιοι και διάσημοι έχουν περάσει εποχές φτώχειας και ανέχειας που τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε παγκάκια, καταφύγια αστέγων και αυτοκίνητα. Όμως, η επιμονή τους επιβραβεύθηκε και… ο τροχός γύρισε!
Χάλι Μπέρι
Όταν ήταν ακόμη 20 ετών, η Χάλι Μπέρι δοκίμασε την τύχη της μακριά από το πατρικό της, στο Σικάγο. Όταν της τελείωσαν τα λεφτά, η μητέρα της αποφάσισε να μην της στείλει άλλα και έτσι, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε ένα καταφύγιο αστέγων, στο οποίο παρέμεινε μέχρι να βρει δουλειά και σπίτι.

Τζιμ Κάρεϊ
Η οικογένεια του διάσημου κωμικού ήταν πολύ φτωχή. Για αρκετό καιρό ο Κάρεϊ, οι γονείς του και η αδελφή του ζούσαν σε ένα μικρό βανάκι και πήγαιναν από πόλη σε πόλη στον Καναδά, αναζητώντας οποιαδήποτε εφήμερη δουλειά.

Τζούελ
Η τραγουδίστρια Τζούελ έζησε για ένα μήνα στο αυτοκίνητό της επειδή έχασε τη δουλειά της και της έκαναν έξωση. Σαν να μην έφτανε αυτό, έμεινε χωρίς ασφάλιση και, όταν κάποια στιγμή αρρώστησε βαριά, κινδύνεψε να πεθάνει επειδή δεν την δεχόταν κανένα νοσοκομείο.

Ντάνιελ Κρέιγκ
Όταν προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα του, ο «Τζέιμς Μποντ» δυσκολεύθηκε πάρα πολύ. Η κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που για μερικές εβδομάδες κοιμόταν σε παγκάκια του Χάιντ Παρκ.

Πάτι Σμιθ
Η «γιαγιά του πανκ» έφυγε από το σπίτι της με ελάχιστα δολάρια στην τσέπη, για να αναζητήσει την τύχη της στη Νέα Υόρκη. Μέχρι να γίνει διάσημη πέρασε πολύ δύσκολα: κοιμήθηκε πολλές φορές στο Σέντραλ Παρκ και έκλεβε τρόφιμα για να επιβιώσει.

Έλλα Φιτζέραλντ
Η τραγουδίστρια της τζαζ έζησε μια ζωή σαν παραμύθι. Το έσκασε από το σπίτι επειδή ο πατριός της την κακοποιούσε και η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει. Βρέθηκε εσωτερική σε σχολείο θηλέων, αλλά το έσκασε και από εκεί γιατί δεν άντεχε την καταπίεση. Προτίμησε να μείνει άστεγη, μέχρι τι στιγμή που την ανακάλυψε ένας ατζέντης και άρχισε τη λαμπρή καριέρα της.

Τσάρλι Τσάπλιν
Ο «Σαρλώ» έχασε πολύ νωρίς τον πατέρα του και η μητέρα του κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ο Τσάρλι και ο αδελφός του έμειναν μόνοι και για καιρό ζούσαν στο δρόμο, κάνοντας διάφορες δουλειές για να επιβιώσουν.

*newsbeast.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog