Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο σημαντικός ρόλος της ΟΝΝΕΔ

- Advertisement -

Καίριο ρόλο στη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. στις χθεσινές εκλογές έπαιξε η ΟΝΝΕΔ, στηρίζοντας την παράταξη και τον κ. Αντώνη Σαμαρά με όλες τις δυνάμεις, μέχρι την τελευταία μέρα…

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μόλις επιβεβαιώθηκε η πρωτιά της Ν.Δ., ο κ. Αντώνης Σαμαράς πήγε στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στο Σύνταγμα, όπου έγινε δεκτός από τους οπαδούς του κόμματος με επευφημίες και με το σύνθημα: «Να τος, να τος, ο πρωθυπουργός»!

Οι νεολαίοι αποθέωσαν τον πρόεδρο, που όπως τόνιζαν σε όλη την προεκλογική περίοδο είναι ο μοναδικός που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια σε έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είχε τονίσει άλλωστε πως ποντάρει πολλά στην νεολαία του κόμματος, στο «μέλλον» του τόπου όπως αποκαλεί πολλές φορές τους νέους και τις νέες.

Σε δηλώσεις από το Σύνταγμα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχαρίστησε την ΟΝΝΕΔ για τη μεγάλη προσφορά της και την προσπάθεια που έκανε για να αναδειχτεί η Ν.Δ. πρώτο κόμμα.

Στη Συγγρού, βλέποντας  τη μεγάλη επιρροή που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες 18 – 35, έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στους νέους ανθρώπους, ξεκινώντας μια επικοινωνιακή αντεπίθεση με βάση τη νεολαία.

Ποικίλες παρεμβάσεις

Με εκδηλώσεις, ομιλίες, σύγχρονη και νεανική καμπάνια, με συνθήματα και μηνύματα για αυτά που απασχολούν σήμερα τον φοιτητή και σπουδαστή, αλλά και για τα σημαντικότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, η ΟΝΝΕΔ έδωσε απαντήσεις στη νέα γενιά για όσα την απασχολούν, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.

Τα πρώτα θετικά μηνύματα είχαν έρθει από τις φοιτητικές εκλογές, όπου η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ πρώτευσε και μάλιστα με διαφορά, παρουσιάζοντας στους φοιτητές ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.

Όλα αυτά βέβαια με το μικρότερο δυνατό κόστος, καθώς οι ΟΝΝΕΔίτες χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο μέσο προκειμένου να έρθουν κοντά στα προβλήματα των φοιτητών, αξιοποιώντας ωστόσο νέους τρόπους επικοινωνίας που περιορίζουν σημαντικά το κόστος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο κ. Σαμαράς είχε επιλέξει άλλωστε, να έχει μαζί στις περισσότερες εμφανίσεις του τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, γεγονός που αποδεικνύει πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε στηρίξει πολλά στη νεολαία.

Δεν είναι επίσης τυχαίο πως σε μια από τις σημαντικότερες περιφέρειες  της χώρας, την Α’ Πειραιώς, η Ν.Δ. κατέβασε υποψήφιο τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστα Κατσαφάδο. Και δικαιώθηκε πανηγυρικά, καθώς ο νεαρός αλλά φιλόδοξος και μεγάλη επιρροή στους Πειραιώτες πολιτικός, εξελέγη στη Α’ Πειραιώς.

Το βέβαιο είναι πως τόσο οι νεολαίοι, όσο και ο κ. Αντώνης Σαμαράς επιθυμούν να συνεχίσουν αυτή τη σχέση συνεργασίας και αλληλεγγύης για το καλό του τόπου και για ακόμη μεγαλύτερες νίκες της Ν.Δ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog