Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  ευχαριστεί τους Κορίνθιους πολίτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. στην Κορινθία και τον οδήγησαν και σε αυτές τις εκλογές στο υψηλότερο ποσοστό του στην Πελοπόννησο…

Δυστυχώς δεν καταφέραμε, παρότι διπλασιάσαμε περίπου τα ποσοστά μας (από 14% στο 25%), λόγω του αντιδημοκρατικού και καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου να εκλέξουμε και πάλι βουλευτή. Δεν μας πτοεί το γεγονός! Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πολίτες που μας στήριξαν αλλά και κάθε ενεργό και δημοκρατικό πολίτη ότι δεν θα υποστείλουμε τη σημαία για τη διεκδίκηση των ιδεωδών για τα οποία αγωνιζόμαστε και για την απαλλαγή της χώρας μας και του κόσμου της εργασίας από τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα που τα συνοδεύουν.

 Ξέρουμε ότι η επίθεση που θα δεχθεί ο κόσμος της εργασίας από την κυβέρνηση Σαμαρά και των συνοδοιπόρων θα είναι ανελέητη και η απόφασή μας είναι να μείνουμε σταθερά και αταλάντευτα απέναντί της υποστηρίζοντας το εναλλακτικό μας σχέδιο για την ανόρθωση της χώρας. Γι΄ αυτό το λόγο μάς είστε όλοι απαραίτητοι. Κανείς δεν περισσεύει! Στη λογική αυτή θα ανακοινώσουμε άμεσα επιτροπές οργάνωσης της δράσης μας τις οποίες σας καλούμε όλους να τις ενισχύσετε και να τις εμπλουτίσετε.