Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πολλά»

- Advertisement -

Ένα e-mail ήταν αρκετό για να κάνει το Γιώργο Παπαδάκη να βγει από τα ρούχα του και να εξαπολύει τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση…

«Να έχετε μεγαλύτερο σεβασμό στη Νέα Δημοκρατία, τη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη» έγραφε το mail και ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε χάνοντας την ψυχραιμία του.

«Δεν έχω κανένα σεβασμό σε κανέναν. Σέβομαι όσους με σέβονται. Καταλάβατε;

Να έχουν μεγαλύτερο σεβασμό σε μένα γιατί με μερικούς από αυτούς έχω τα διπλάσια χρόνια σε ηλικία και τα τριπλάσια στο δημόσιο βίο. Ok; Άει μπράβο.

Γιατί ξέρετε παραγνωριστήκαμε…

Και τώρα μετά από τις εκλογές θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πολλά πράγματα και θα τα πω την ώρα που πρέπει.

Κι όλα αυτά περί στημένων καταστάσεων, περί ποιον βοηθήσατε ή όχι, μη τα λέτε σε μας που δυόμιση χρόνια δίνουμε μια μάχη και δεν μπορεί να μας ακουμπήσει κανένας.

Το κουβαδάκι και αλλού να πάνε να παίξουν κάποιοι, όχι εδώ» είπε σε έντονο ύφος!

Και λίγα λεπτά αργότερα είπε σχετικά με το αν θα κατέβαινε στις εκλογές.

«Δε θα μπορούσα να αντέξω με την κωλοτουμπίαση τόσων πολλών, με τους κωλοτούμπες αυτούς τους περισσότερους, ούτε να πιω καφέ μαζί τους.

Άλλα σου λένε το πρωί, άλλα σου λένε το μεσημέρι, άλλα το βράδυ και μετά μπορεί να σε βγάλουν και τρελό και να σου πουν ότι δεν στα’ πα. Αφήστε τα αυτά.

Στον Παπαδάκη, όχι παπαδιές».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog