Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χρυσή Αυγή: Καμία εμπλοκή στην επίθεση κατά μετανάστη στην Αττική

- Advertisement -

Στην πλήρη διάψευση της ανάμιξης μελών της παράταξης στο θλιβερό περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού μετανάστη στο σταθμό της Αττικής, προχώρησε με επίσημη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Στην επιστολή – που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο και την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης – γίνεται λόγος για τον άδικο πόλεμο “λάσπης” που έχει δεχτεί το κόμμα από τα ΜΜΕ της ιδιωτικής διαπλοκής, ενώ υπογραμμίζεται το σενάριο, το εν λόγω βιντεάκι να είναι μία καλοστημένη φάρσα και κακόγουστη σκηνοθεσία.

“Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η επίσημη απάντηση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

“Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο ίντερνετ, στο οποίο είναι τραβηγμένη από κινητό μια υποτιθέμενη επίθεση σε έναν άνθρωπο σε σταθμό του ηλεκτρικού. Το “αβίαστο” συμπέρασμα που βγαίνει από τους… Κλουζώ της δημοσιογραφίας είναι πως Χρυσαυγίτες μαχαιρώνουν ένα λαθρομετανάστη.

Έτσι απλά και… τεκμηριωμένα.

Αρχικά, το βίντεο μπορεί είναι φάρσα, καθώς έχει εμφανή σημάδια κακής σκηνοθεσίας. Ακόμα όμως κι αν δεχτούμε πως υπάρχει πραγματική συμπλοκή, πώς γνωρίζουμε ότι αυτή γίνεται εναντίον λαθρομετανάστη και πως οι λόγοι δεν είναι οπαδικοί π.χ. για ένα κασκόλ από φανατικούς χούλιγκαν.

Τέλος, αν κι είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια, τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας. Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υ πόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Και επιτέλους πότε η ράτσα ενός σκύλου ή το χρώμα μιας μπλούζας έγινε τεκμήριο και σήμα κατατεθέν της Χρυσής Αυγής; Τα εν λόγω “καλόπαιδα” του black block τι χρώμα μπλούζες φοράνε άραγε;”.

Οι επιθέσεις κατά μεταναστών στην Κρήτη ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων

Δύο περιστατικά σε διάστημα λίγων ωρών σημειώθηκαν στα Χανιά με θύματα τρεις αλλοδαπούς εκ των οποίων ο ένας λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Οι επιθέσεις, όπως αυτό σε γειτονιά του Ηρακλείου, όπου άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς μετανάστες, πετώντας καπνογόνο μέσα στο διαμέρισμά τους, έχουν εξοργίσει την τοπική κοινωνία.

Τις επιθέσεις καταδικάζουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η ΑΔΕΔΥ, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και η Φασιστική Απειλή.


Eπίθεση σε μετανάστη στον ΗΣΑΠ από amnesiac_chris
πηγή : news247.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog