Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ. ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ…

- Advertisement -

Εικόνα…

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν όντως το ερώτημα ήταν "τι κάνεις Γιάννη" η απάντηση είναι σωστή σε ένα λογικό ερώτημα. που βρίσκεις το παράξενο;;;

  2. ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΗΣΥΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ. Ο ΤΣΕ ΡΕ ΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΤΟΝ CHE Ή ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ; ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΚΚΕ – ΔΙ… ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ. ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ

  4. Άστονα ρε συ Λευτέρη τον ξέρω αυτόν… έχει τρελό κόλλημα μαζί μου. Μια εμφανίζεται ως Κώστας Ανδρονόπουλος, μία μ 'ένα άλλο όνομα που δεν θυμάμαι… μάλλον ψεύτικα είναι όλα αυτά…δήθεν επώνυμα και καλά για να τρολάρει και να τσαντίσει ανθρώπους… έτσι την βρίσκει αυτός απ' ότι φαίνεται… σχολιάζει απλά για να σχολιάσει, για να τσαντίσει τους άλλους και να χαίρεται μόνος του. Μην τον δίνεις σημασία. Αν τώρα είναι 17 – 18 και κάνει τέτοια, δικαιολογημένα τα κάνει. Αν όμως είναι καμια 30αρου – 40αρου… ωχ αμάν αμάν… κρίμα οι εμπειρίες ζωής σου ρε συ μεγάλε και κάνεις και τέτοια καραγκιοζιλίκια. 😀 😀 Μια συμβουλή αγαπητέ Λευτέρη που προσπαθώ κι εγώ να την εφαρμόσω όσο μπορώ: ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΛ!!! ΌΣΟ ΘΥΜΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ & ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ… ΑΚΑΚΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΧΑΖΟΥΛΗΔΕΣ. 🙂

  5. ρε αναρχικοι τι εχετε προσφερει εσεις για αυτον τον τοπο ολο στην απεξω εισαστε να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα αν θελατε και εισασταν ενωμενοι θα συμμετεχατε στα κοινα της χωρας μας αλλα δεν σας συμφερει σαν το κκε

  6. Προς τον φίλο 4:42 ή αλλιώς χ7. Καλό θα ήταν, αν και καταλαβαίνω λόγω του ψευδώνυμου που επέλεξες τι ψηφίζεις (πιθανώς να κάνω και λάθος, βέβαια), να διαβάσεις τα βιβλία που εκφράζουν τις ιδέες του αναρχισμού. Όταν δεις έστω και μια φορά τη λέξη κράτος ή τη λέξη εκλογές, με ξανασυζητάς. Ίσως να μην έχεις καταλάβει καλά τι πρεσβεύει η αναρχία. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν πριν σχολιάσεις, να γνωρίζεις. Θα σε γλίτωνε πολύτιμο χρόνο.

  7. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.Α! ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ. ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ κ.TimurKacharava έχει τρελό κόλλημα μαζί μου ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ! ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ!

  8. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΦΛΩΡΟΙ!!!!
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΓΙΝΑ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΛΕ…. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ !!!!

  9. ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ κ. 10.36 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΜΠΑΜΠΗ ΦΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ)ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΦΛΩΡΟΙ!!!!
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΓΙΝΑ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΛΕ…. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ !!!! ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ. ΚΑΙ Ο ΝΤΑΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕ!!!!! (ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ)
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ!

  10. @7:50 μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια με τους αναρχικούς, τα Εξάρχεια, την πλατεία, το πάρκο κλπ, μήπως ξέρες τι πάθανε οι λεβέντες σου σχετικά με το ΒΟΞ;;; Το ΒΟΞ ως γνωστόν βρίσκεται στη γωνία των οδών Θεμιστοκλέους και Αραχώβης στην ανατολική γωνία της πλατείας απέναντι από το Φλοράλ, και τώρα είναι κατειλημμένο από αυτούς που εσύ λες ότι διώξανε από την πλατεία.
    Προ καιρού οι δικοί σου χαρίσανε στα αναρχάκια 3.000 ευρουλάκια σε λαμαρίνες, αυτές καλέ που είχαν κολλήσει στις τζαμαρίες του ΒΟΞ, λοιπόν βρες καμιά τρύπα και κρύψουν και μη λες σαχλαμάρες.

  11. προς 7:50 πμ Τίποτα άλλο έχεις να προτείνεις, πέρα από μαθήματα "Εξαρχείων"; κι αμα σε χαλάει το βρισίδι ή αυτά που γράφω, ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ! ΔΕΝ ΣΟΎ 'ΒΑΛΑ ΚΑΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. Κάνε πέρα… πες με ψεύτικο ή οτιδήποτε άλλο, να βγάλεις τ' απωθημένα σου και τέλος. Συνέχισε την δικιά σου πορεία, αφού την θεωρείς καλύτερη και πιο ουσιαστική. Κι άσε με μένα να βρίζω… Το θέμα και η ουσία του πράγματος κύριε Άγνωστε 7:50 π.μ. ειδήμονα του αναρχισμού, είναι να ενωθούμε όλοι αυτοί που πλήττονται από αυτή την σκατοκατάσταση που ζούμε, κάτω από κοινούς στόχους & κοινά οράματα…να συμφωνήσουμε σε κάτι κι ο καθένας να το προσπαθήσει με τον τρόπο του εκεί που μπορεί. Όχι να τσακωνόμαστε ποιος απ' όλους είναι ο καλύτερος επαναστάτης, ή ο πιο παλιός, ή ο πιο ειδήμονας κι ο πιο ουσιαστικός. Αμε και γ@^*^%@#$%%ου λοιπόν μ#@$$@#κα!!!!

  12. εσεις οι αναρχικοι ειστε ικανοι αν ζουσατε σε μια χωρα χωρις ηγετη και ολα αυτα που σας εκφραζουν να εισαστε παλι απο κατω και να βριζετε γιατι δεν εχουμε ηγετη αφου την διαμαρτυρια την εχετε στο αιμα σας

  13. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ….. Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ κ. TimurKacharava ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΣ Αμε και γ@^*^%@#$%%ου λοιπόν μ#@$$@#κα!!!!ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ

  14. Η ανυπαρξία κριτικής σκέψης, η απουσία ιστορικής μνήμης και η έλλειψη παιδείας, αποτελούσαν του κύριους τροφοδότες της απανταχού εθελοδουλείας. Η άρνηση της Ιστορικότητας των μεγάλων μορφών της Επανάστασης, όπως ο Τσε, ή ο Ντουρούτι, από τους αρνητές τη Ελευθερίας και τους διώκτες της κοινωνικής απελευθέρωσης, είναι το συστατικό στοιχείο της συστηματικής υποδούλωσης των λαών. Οι εξουσιολάγνοι και εξουσιομανείς της Παγκόσμιας κυριαρχίας, διατήρησαν την υποταγή οργανώνοντας την καθημερινότητα των υπηκόων στην βάση της υλιστικής προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης, απαξιώνοντας συστηματικά τις ανθρωπιστικές αξίες και τις ιδέες του Ελευθεριακού Σοσιαλισμού. Ότι οι σύγχρονοι ολοκληρωτισμοί κόκκινοι και φαιοί, αντιμετώπισαν εχθρικά τον Κοινωνικό Αναρχισμό και την Λαϊκή Αντιεξουσία, αντιλαμβανόμενοι την επικινδυνότητα των λόγων και πράξεων ενός κινήματος Ελευθερίας που διατρέχει τον χώρο και τον χρόνο, διαγράφοντας φωτεινές τροχιές στο στερέωμα της Ανθρώπινης Αυτοσυνειδησίας, δεν πρέπει να μας ξενίζει. Οι θιασώτες της Ευταξίας και του Κρατισμού, του παγκόσμιου κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης Ανθρώπου από Άνθρωπο και του Ανθρώπου πάνω στην φύση, μαζί με τους μηχανισμούς επιβολής και κυριαρχίας, συναποτελούν την κύρια αιτία της σκλαβοποίησης του ανθρώπου και της εργαλιοποίησης της φύσης. Οι Αναρχικοί και Αντιεξουσιαστές αποτέλεσαν και αποτελούν τον βασικό καταλύτη για κάθε κοινωνική διεργασία, που αποσκοπεί στη απελευθέρωση και χειραφέτηση του λαού, όταν υπηρετούν τα οράματα των πανανθρώπινων αξιών της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ισότητας, της Ελευθερίας και της κοινωνικής και ατομικής Αυτονομίας. Οι αδιαμεσολάβητοι αγώνες του Αναρχικού και Αντιεξουσιαστικού κινήματος υπήρξαν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη σήμερα μιας Αμεσοδημοκρατικής θύελλας που σάρωσε τον παλαιό πολιτικό κόσμο και εδραίωσε μορφές Αντιθεσμών και Αντιδομών σε όλα τα μήκη και πλάτη μ' ένα παγκόσμιο διεθνές κίνημα Ελευθερίας. Οι οριζόντιες μορφές οργάνωσης των κάθε είδους συνεργατισμών, η Αυτάρκεια στην διαδικασία παραγωγής Γεωργικών αγαθών, με βάση την Απανάπτυξη, της Απομεγένθυνση της Οικονομίας, την Αποαστικοποίηση και την Διατροφική Δημοκρατία, είναι τα εργαλεία ενός σύγχρονου Οικοαναρχισμού που αποτέλεσε και αποτελεί την μόνη διέξοδο από την στρεβλή και ξέφρενη πορεία προς την καταστροφή ενός ολόκληρου πλανήτη. Αν οι δυνάμεις της συντήρησης και της Αδράνειας, τραβούν προς τα κάτω οι σύγχρονοι Αναρχικοί πρέπει ν'ανυψώνουν εαυτούς και αλλήλους σε μία διαρκή "έφοδο προς τον ουρανό", σαρώνοντας τους φασισμούς της όποιας εκδοχής.
    ένας από το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ

  15. 2.33 …..ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ .ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΦΛΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΜΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ….ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

  16. sas exoume varethei olous esas tous grafeiatous epanastates gyriste sous kanapades sas kai sta kala amaksia sas gia voltitses sth paraliakh.de tha psaksoume poios fteei gia th katastash s ayth th xwra otan oloi oi ellhnarades kai loipoi patriwtes skyvan to kefali sta afentika oi antieksousiastes paizan to kwlo tous ston dromo kai akoma to kanoun eiste tyxeroi pou exei kapws katastalthei to enoplo s ayth th xwra kai mou thn eidate magkes.to na zeis eleytheros de kryvetai pisw apo ideologies einai h syneidhsh tou kathenos.epanastates tou plikrtologiou pisw stis trypes ekei pou eisastan mia zwh kai tha eiste me skymmeno to kefali kai na ta akoumpate stis trapezes kai sta afentika.den psifizoume tipota stekomaste monoi mas sto dromo me apethyeias sygkroush me to kratos kai ola osa mas katapiezoun.ante gia potaki sta clubakia shmera giati einai kai savvato mh ksexnomiaste………

  17. Ο μπαμπης ο φλου κατηγορει τον αλλον για την ανωνυμια του! Ημαρτον δηλαδη..τι αλλο θα δουμε σε αυτο το μπλογκ!Οταν δεν μας αρεσουν αυτα που μας λεμε, αρνουμαστε να μιλαμε σε ανωνυμους. Σιγα ρε παιδια, διαλογος γινεται θελετε και ΑΦΜ και καλα???

  18. ΚΑΙ Ο ΝΤΑΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ!

  19. ΣΥΜΦΩΝΩ κ. 11.40 ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕ

  20. Το ότι ένας τύπος σαν τον Κρυστάλη, πήγε να στήσει κατάσταση με βόμβες καθοδηγούμενος από την τότε ηγεσία της ΚΥΠ ή αυτονομήθηκε από την υπηρεσία του ίσως δεν μας ενδιαφέρει, είναι ενδιαφέρον όμως ότι αυτός ήταν ένας που παρίστανε τον Αναρχικό, που δεν τον είχε και λόγω χαρακτήρα κανένας σε υπόληψη. Άλλο είναι όμως ο ίδιος ο ηγέτης του νεοναζισμού στην Ελλάδα να φέρεται ως πράκτορας της ΚΥΠ, ή να κατέδωσε συντρόφους του μετά την σύλληψή του για τις βόμβες στους κινηματογράφους και τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφων, για να κυκλοφορεί μετά ελεύθερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog