Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H “Γωγώ” του “Καφέ της Χαράς” υπέρ της Χρυσής Αυγής

- Advertisement -

Η Ελένη Λιάσκα δεν δίστασε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στη Χρυσή Αυγή και την αντιπάθειά της στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook….

H νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο σίριαλ το «Καφέ της Χαράς». Διαβάστε τι έγραψε για τη Χρυσή Αυγή, το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και την κ. Δούρου:
«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια…

Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;

Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο… ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.

Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει .Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους;

Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.

Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.

Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να “ψέλνει” ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την χρυσή αυγή..

500 χρόνια κυρία Δούρου μάς γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».
ΠΗΓΗ: πρωτοφλέμμα.gr εεεεεεεεε….. protothema.gr
Ούστ από δω εκολλαπτόμενο χρυσαύγουλο… κι είσαι κι όμορφο γαμώτ τις ματάρες σου… αλλά τι να το κάνεις μόνο αυτό, αν  δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον θύτη από το θύμα;;;…. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ‘ΔΩ!!!!!!
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απ΄ ό,τι κατάλαβες Ελενίτσα απ' τη μόνη δουλειά σου που σε θυμούνται είναι το "καφέ της Χαράς". Γι' αυτό κι εσύ είπες να κάνεις ντου και να μας καταπλήξεις και με τις … γνώσεις σου στην πολιτική. Μόνο που Ελενίτσα δε σε θυμόμαστε να είπες κάτι ή να έκανες κάτι τόσο καιρό για να δείξεις τη διαμαρτυρία σου. Πού ήσουν τόσο καιρό Ελενίτσα και νομίζεις ότι κυβερνούσε ο … Σύριζα εξαπτέρυγό μου; Στην Αμερική μήπως; ΄Ασε μας ρε ατάλαντο χρυσαύγουλο.

  2. Για να ξηγιόμαστε γενικώς οι αναρτήσεις του φίλου TimurKacharava δεν αποτελούν σώνει και καλά την άποψη του lb παρά μόνο την δική του άποψη και θέση.
    YΓ:Μετά λύπης μου βλέπω ότι κάποιος(!) διαχειριστής σβήνει σχόλια αντί να τα τοποθετεί στα ανεπιθύμητα.Παρακαλώ πολύ να μην ξανασυμβεί.
    Ευχαριστώ

  3. Ναι αλλά ο φίλος σας TimurKacharava πρώην κάπως αλλιώς το έχω παρατηρήσει ότι δεν ανεβάζει τα σχόλια που δεν του αρέσουν.

  4. mi.fi είπε…

    Για να ξηγιόμαστε γενικώς οι αναρτήσεις του φίλου

    Που θα είναι αντίθετες με το εξωγήινο Λουτρακιώτικο κατεστημένο – απλά δεν θα δημοσιεύονται!

  5. Ποιο σχόλιο έσβησα εγώ ρε παιδιά και δεν το ξέρω και το ξέρετε εσείς καλύτερα; κάμερες μού 'χετε βάνει στο δωμάτιο κι είσαστε τόσο σίγουροι; εγώ δεν έσβησα κανένα σχόλιο… αν έψαξαν οι μπλόγκερς για κάτι που γράφτηκε και δεν υπάρχει, μάλλον θα 'γινε από σφάλμα του συστήματος…. και τα μηχανήματα σαν τους ανθρώπους είναι. Κάνουν κι αυτά λάθη… κι από την άλλη … υπάρχουν άτομα που κάθονται ώρες ατελείωτες πάνω από το πι σι για να δουν εάν τελικά δημοσιεύθηκε ή όχι το σχόλιό τους; κι αν κατά λάθος έγινε κάτι τέτοιο, περιμένουν και κάνουν και φασαρία γι 'αυτό; ΤΟΣΟ σημαντικό είναι; χαλαρώστε ρε σεις… υπάρχουν κι άλλα πράματα στην ζωή, όχι μόνο το ποντίκι, το pc κi ο κόσμος του διαδικτύου… ξεκολλήστε… 🙂 🙂 🙂

  6. Προς θεού δεν είπα ότι έγινε επίτηδες ή το έκανες εσύ αγαπητέ TimurKacharava.
    Ίσα-ίσα που είχες ζητήσει στα δικά σου post να μπαίνουν και τα υβριστικά,πράγμα το οποίο έχουμε πει ότι δεν συνάδει με την νοοτροπία του lb.

  7. Ναι αλλά ο φίλος σας TimurKacharava πρώην κάπως αλλιώς το έχω παρατηρήσει ότι δεν ανεβάζει τα σχόλια που δεν του αρέσουν.

    23 Ιουνίου 2012 12:49 π.μ.

  8. MiFi,εφ'όσον έχω αναλάβει την ευθύνη των σχολίων και υπάρχει σχόλιο που γίνεται πινγκ πονγκ,μπορεί κάπου στο δρόμο να χαθεί…κάπου μεταξύ ανεπιθυμήτων και σκουπιδιάρας…

  9. Τόσο πολύ σας ενοχλεί που είπε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ …
    κι αμέσως τα "δημοκρατικά-προοδευτικά-κουλτουριάρικα" σχόλια όπως το ουστ από δω κτλ κτλ …

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια που συμμετέχετε τόσο ενεργά και εσείς εδώ στον πόλεμο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρέα με τους μεγαλοκαναλάρχες και το διεφθαρμένο σύστημα.

    Να αναρωτηθώ μήπως υπάρχουν ταυτόσημα συμφέροντα???

  10. ΡΕ ΣΥ TimurKacharava Η ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΛΕΣ Ποιο σχόλιο έσβησα εγώ ρε παιδιά και δεν το ξέρω και το ξέρετε εσείς καλύτερα; κάμερες μού 'χετε βάνει στο δωμάτιο κι είσαστε τόσο σίγουροι; εγώ δεν έσβησα κανένα σχόλιο… ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ Α.Μ.Π ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΑΒΟΥΡΓΙΑΡΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΒΑΒΟΥΡΓΙΑΡΕΣ Ε!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ χαλαρώστε ρε σεις… υπάρχουν κι άλλα πράματα στην ζωή, όχι μόνο το ποντίκι, το pc κi ο κόσμος του διαδικτύου… ξεκολλήστε… 🙂 🙂 🙂 ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

  11. προς 3:14 μ.μ. Τόσο πολύ σε τσάντισα; χτύπησα νεύρο ε; XD XD XD XD XD XD για πες ποιες μπάντες σ' αρέζανε μπορεί και να συμφωνήσουμε σε κάτι….

  12. Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ "ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ Α.Μ.Π ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΑΒΟΥΡΓΙΑΡΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΒΑΒΟΥΡΓΙΑΡΕΣ Ε!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog