Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εντοπίζουν φοροφυγάδες από τα συστήματα αφαλείας.

- Advertisement -

Εντυπωσιακά δεδομένα προκύπτουν από τις έρευνες του ΣΔΟΕ για τον εντοπισμό περιπτώσεων φοροδιαφυγής από ιατρούς , δικηγόρους κι άλλους επαγγελματίες που οφείλουν να κόβουν αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών…

Σε πρόσφατους ελέγχους οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργειου Οικονομικών κατάσχεσαν τους σκληρούς δίσκους από το ηλεκτρονικό εσωτερικό σύστημα επίβλεψης των ιατρείων κι άλλων γραφείων, προκειμένου να τεκμηριώσουν την παρουσία πελατών για τους οποίους δεν κόπηκε ούτε μια απόδειξη!
Οπως ανέφερε στο «Βήμα» ο νομικός εκπρόσωπος ιατρού που έχει γραφείο στην περιοχή της Ν. Ιωνίας «οι άντρες του ΣΔΟΕ μόλις είδαν ότι στο ιατρείο υπήρχε σύστημα καμερών ασφαλείας για τον κίνδυνο των διαρρηκτών κι ελέγχου της κίνησης στο Γραφείο, δεν προχώρησαν σε καμμιά άλλη κίνηση, αλλά ζήτησαν το υπάρχον οπτικό υλικό πολλών ημερών. Κι αυτό για να αντιπαραβάλουν τα βίντεο με τις επισκέψεις των ασθενών, με τα δελτία αποδείξεων και τα βιβλία που τηρούσε ο ιατρός! Τα βίντεο που ήταν για τους κλέφτες, πρόδωσαν αυτόν που τα χρησιμοποιούσε και αποτελούν επιβαρυντικό υλικό της δικογραφίας για τον ιατρό…».
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη πολλοί ιατροί κι αλλοι επαγγελματίες έχουν πληροφορηθεί την τακτική αυτή του ΣΔΟΕ και γι αυτό είτε αδρανοποιούν τα σχετικά συστήματα ή αποφεύγουν να καταγράφουν τη βιντεοσκόπηση από τις κάμερες ασφαλείας σε σκληρούς δίσκους.

*tovima.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog