Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

317 εθελοντές σε Πίσια και Σχίνο

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012
Σας πληροφορούμε ότι από 2/7/2012 έως 17/7/2012 θα επισκεφθούν το Δήμο μας 317 άτομα εθελοντές, τα οποία είναι μαθητές και φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, βάσει του εθελοντικού προγράμματος ‘People to People’ το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο Δήμο μας.
Οι ανωτέρω εθελοντές θα επισκεφτούν τα Πίσια και το Σχίνο όπου θα προσφέρουν υπηρεσίες
καθαρισμού και καλλωπισμού. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι πέρσι είχαν προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες και στο Λουτράκι.
Παρακαλούμε όλους τους Δημότες μας να συμπαρασταθούν στις πολύτιμες προσπάθειες εθελοντισμού αυτών των Παιδιών.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εθελοντική οργάνωση ‘People to People’ τα μέλη της οποίας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους προς το Δήμο μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τηλ. 2744079537 η 6909195381
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mi.fi ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ,ΕΥΓΕ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ TIMURKATSARABA ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΒLOG ΧΑΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

  2. Στο Σχινο λοιπον που οι ξενοι ερχονται να υποκαταστησουν το Δημο.Το δημο που του πεφτει τοσο μακρια ο Σχινος για να ερθει και να φτιαξει εστω και τις βασικες υποδομες,το λεω αυτο γιατι αυτος ο ανικανος Δημαρχος εχει το Σχινο χωρις φωτισμο,ο Σχινος δεν εχει συγκοινωνια καμμια επαφη με Λουτρακι απολυτως καμμια,οι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες και θυμιζουν Δαμασκο,δεν υπαρχει πυρασφαλεια και πανω απο ολα δεν εχει νερο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog